Net­værksad­mi­ni­stra­tor med en løs­nings­o­ri­en­te­ret tilgang

Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark? Vi bidrager hvert år til gode økonomiske rammer i dansk idræts- og foreningsliv. Hver en krone vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. At vi er til glæde og til gavn gør os unikke. Og selvom vi er i liga med de store internationale spiludbydere, så er der ingen andre spiludbydere, der kan konkurrere med det. Konkurrencen er benhård, og vi har derfor brug for dine kompetencer. Lige nu søger vi en Netværksadministrator – vil du med på holdet?  

IT-sikkerhed og netværk

IT-sikkerhed og -netværksteamet er en del af Infrastrukturafdelingen som lige nu består af tre specialister og en teamleder. Vi varetager administration og vedligeholdelse af netværk og sikkerhedsløsninger på forskellige platforme lige fra lokalnet til cloud. Vi har fokus på sikker og stabil drift samt deltagelse i projekter på tværs af organisationen.

Dig og dine opgaver

Vi søger en medarbejder, som er struktureret, selvkørende og teknisk funderet. Du er serviceminded og har en udadvendt attitude, hvor du ser løsninger i stedet for begrænsninger. Desuden ser vi gerne, at du:

  • Har minimum 3-5 års erfaring med WiFi, Switche, MPLS, Firewalls, Loadbalancer og DNS
  • Er god til at dokumentere
  • Har erfaring med projektdeltagelse

Som netværksadministrator i IT-sikkerhed og netværk kommer du til at arbejde tæt sammen med vores DevOps, Udvikling og interne IT team.

Dine opgaver omfatter blandt andet:

  • Teknisk ansvarlig for kontor-/corenetværk, herunder design, implementering, automatisering, overvågning og drift af netværket
  • Firewall, Load balancing, DNS, DHCP-administration
  • Administration af netværks cloud services i f.eks. Azure og AWS samt integration med interne netværk
  • Administration og opsætning af netværksintegrationer til vores underleverandører og outsourcingspartnere
  • Vedligeholdelse af processer og dokumentation
  • Indgå i vagtordning

Vil du gøre karriere hos os?

Du starter ansøgningsprocessen ved at klikke på ”Søg jobbet her”. Send din ansøgning, så vi har den senest den 24. oktober 2021. Vi kalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Plass på tlf. 30180783. Såfremt du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Mette Holm på meho@danskespil.dk  

Om Danske Spil

Danske Spil er danskernes foretrukne spiludbyder. Hver uge har vi mere end 1,1 million danskere, som spiller hos os enten online eller via en af vores 3.900 forhandlere. I 2020 leverede vi 2,4 milliarder kroner tilbage til samfundet. Men vi er ikke kun sat i verden for at sikre penge til samfundet. For i Danske Spil er vi 460 medarbejdere, der med et stærkt etisk kompas arbejder for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, så spil kan være ansvarlig underholdning. I Danske Spil er vi ét hold, fordi vi mener, at det er nemmere at vinde sammen end hver for sig. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og derfor er to dage aldrig ens. Vi har vores egen sportsforening, som har eksisteret i mere end 30 år, men bare rolig, du behøver ikke være verdensmester i fodbold eller atletik – det vigtigste er, at du er dit ansvar og indsats bevidst. I sidste ende er det nemlig alle os i Danske Spil, som skal sikre, at vi er til glæde og gavn for hele Danmark. 

Gem job

Danske Spil A/S
Publiceret: 23. september 2021

Arbejdssted

Location Brøndby