Solutions Architect i Advisory & Sales Banking


Har du solid erfaring med Java og gerne C#/.NET og vil du være med til at sætte præg på IT-arkitekturen i SDC? Vi leder efter en faglig stærk og ambitiøs kollega, der evner at holde overblikket i komplekse projekter. Rollen er placeret i vores Advisory & Sales Banking (ASB) område.

Bliv en del af et stærkt fagligt miljø i SDC

I ASB har vi ansvaret for understøttelse af den samlede rådgivnings- og kreditproces, som alle vores pengeinstitutter anvender dagligt i Danmark, Færøerne, Norge, Sverige og Finland. Processen er dækket af adskillige systemer, og vi søger endnu en dygtig Solutions Architect indenfor forretningsområderne Kredit, Pension og Investering.

Du vil blive en del af områdets og afdelingens arkitekturgruppe, der sammen med vores Domain Architect har ansvaret for afdelingens IT-arkitektur. Dine primære opgaver er sammen med Domain Architect at tænke fremadrettet arkitektur, og sikre at alle arbejder i samme løsningsmæssige retning.

Dine opgaver indebærer også, at du:

 • Planlægger og eksekverer tekniske roadmaps
 • Definerer og vedligeholder arkitekturprincipper, der sikrer optimering af nuværende systemarkitektur
 • Deltager i projekter og udarbejder arkitektur- og designdokumenter i samarbejde med andre arkitekter og ikke mindst business developers
 • Har en aktiv rolle i forhold til hvordan nye forretningsmæssige ideer passer ind i nuværende systemarkitektur eller sikre at arkitekturen kan understøtte ideen

Indgangsvinkler til stillingen

Den ideelle kandidat kommer med erfaring indenfor IT-arkitektur fra den finansielle sektor. Du arbejder tæt sammen med vores Domain Architect, og de andre arkitekter i området.

Vi arbejder bl.a. med komponent-baseret arkitektur, der er bygget på business process management og fremadrettet skal understøttes af event-drevet arkitektur i et agilt projekt miljø. SDC har udviklingscentre i både Ballerup og Warszawa, Polen.

Lidt om dig i stillingen

Du kan begå dig i andre felter end dit eget for at sikre, at projekter som helhed følger definerede arkitektur principper, og er engageret og i stand til at drive egne opgaver fra start til slut gennem en struktureret og pligtopfyldende tilgang i tæt dialog og samarbejde med områdets domæne arkitekt.

Du er god til at inspirere andre og motivere dem i den rigtige retning og motiveres af samarbejdet på tværs af organisationer og lande, der foregår i en uformel og konstruktiv tone, med det samlede formål at levere den bedste mulige løsning for vores mange kunder.

Du vægter samarbejde højt og går gerne forrest med dit drive. Du tager ansvar for dine opgaver og handlinger, og hilser ikke mindst udfordrende situationer velkommende, da arkitekten ofte skal sætte sig ind i komplekse problemstillinger, skabe overblik, og komme med en løsning i en kontinuerlig forandrende daglig dag.

Din baggrund

Du har en relevant videregående uddannelse, og har erfaring som IT-udvikler og IT-arkitekt og gerne indenfor finansiel IT. Du har:

 • erfaring med teknologier som Java, C#/.NET
 • erfaring med business process management herunder evt. Camunda vil være en fordel
 • erfaring med enten Cloud teknologier og gerne Azure
 • indsigt i cyber security, men det er ikke et krav
 • erfaring med agile udviklingsmodeller og har arbejdet med disse

Som person er du:

 • udadvendt, kan skabe gode, tillidsfulde relationer og forstår at engagere dig
 • en dygtig kommunikatør i form af arkitekturprincipper, solution design-dokumenter, præsentationer, m.v.
 • komfortabel i konsulentrollen og motiveres af at udbygge relationen til forskellige interessenter (både internt og eksternt)

Du taler og skriver naturligvis flydende på dansk og engelsk.

Når du arbejder hos os, får du glimrende og fleksible vilkår, pension samt syge- og tandforsikring. I tillæg til de 5-ugers ferie får du en ekstra 6. ferieuge, og 5 ekstra fridage, samt ekstra ferietillæg.

Ansøgning og kontakt

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om IT arkitekt-stillingen og SDC eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Domain Architect John Christiansen på 51 48 15 75 eller Team Lead Jonas Andersson på 40 35 24 59.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning, CV og uddannelsespapirer, senest den 17. september.

Du kan også læse mere om os her: www.sdc.dk.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Ansøgningsfrist: 17. september 2021.

Gem job