Senior System Engineer/Software Architect


Er du stærk i Python softwareudvikling samt arkitektur, kan du her få mulighed for at præge en opfinder- og udviklingsvirksomhed med superspændende projekter, bl.a. inden for IoT.

Vores kunde ZibraLabs har nu også brug for en Senior System Engineer/Software Architect, Python, NodeJs), som hovedsageligt skal være istand til at designe software og sikre produktionskvalitet inden for IoT - og selv kunne udvikle backend delen. Virksomheden er. i fuld gang med at definere, udvikle og implementere tech ventures med fokus på bl.a. AI, machine learning og data science.

ZibraLabs er en unik opfinder- og udviklingsvirksomhed, som effektivt hjælper fremtidens entreprenører med at modne og konkretisere den gode idé, høste de mange svar fra forsøg og prototyper - og hvis alt går vel - fuldende kredsløbet med et færdigt produkt baseret på en sund business case, som sender en ny dansk tech-virksomhed ud i den store verden. ZibraLabs forkorter den lange rejse fra idé over koncept til marked via stålsat fokus på både teknologi, bæredygtighed og forretning, uden at gå på kompromis med kvaliteten og uden angst for at tage svære beslutninger undervejs.

Du vil ikke komme til at savne frihed, kreativitet og mangfoldighed. Teamet er dynamisk og humørfyldt, opgaverne spænder vidt og bredt.

Nogle projekter tager udgangspunkt i computer vision eller robotteknologier, andre sparer el og vand i kontorbygninger og gør vore byers infrastruktur mere intelligent – Zibra Labs forbinder teknologiens nytteværdi med kød og blod, f.eks. med-tech løsninger til hospitalets akutmodtagelse eller når sensorteknologi forebygger skader hos sportsheste.

Vi forestiller os at du

  • Hovedsagelig har erfaring med backend udvikling
  • Har et mesterligt kendskab til Python og gerne Node.js
  • Er en habil systemarkitekt og selv kan tage designmæssigt lead på projekter
  • Har erfaring med udvikling og design af små og mellemstore softwareløsninger, der er blevet lanceret på markedet
  • Er god til at tage fra og komme ud over stepperne
  • Har gode kommunikative egenskaber og er struktureret anlagt
  • Arbejder godt med mange bolde og projekter) i luften
  • Har en kandidat- eller bachelorgrad fra et teknisk universitet

Mere om ZibraLabs

ZibraLabs er en talentfabrik i kraftig vækst og består i dag af 11 software-, elektronik- og hardwareudviklere. De er del af Danmarks mest inspirerende iværksættermiljø og deres hub i Tåstrup har højt til loftet - synergien slår gnister i selskab med andre ‘Zibra’ virksomheder og projekter - så de er p.t. ca. 100 medarbejdere i et hus med egen skov, hængekøjer, excentriske campingvogne, mosbegroede mødelokaler, kantine og masser af varm kaffe fra hanen.

www.inqvation.dk

Vil du med på rejsen hos ZibraLabs?

Send en kort ansøgning og dit CV nu via knappen 'Søg jobbet" her så hurtigt som muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, sender du blot en mail til Sara Juhl hos Bloom via sj@bloom.dk eller ringer på +45 2086 0685.

Gem job