Udvikler søges til it-virk­som­hed med branchens bedste vilkår


Hvis du ønsker at arbejde i en mindre virksomhed med en stor grad af frihed og rigtig gode ansættelsesvilkår, har vi stillingen til dig. Vi søger en udvikler til et velfungerende udviklingsteam, hvor der er en rigtig god – og ofte munter stemning. Teamet består af seks udviklere, én forretningsspecialist og én teamleder og der er stor fokus på vidensdeling og på et tæt samarbejde.

Om stillingen

Du har et par års erfaring som udvikler eller er nyuddannet med relevant bachelor- eller kandidatuddannelse og erfaring med flere af følgende teknologier:

  • .NET/C#
  • ASP.NET
  • JavaScript/TypeScript
  • Angular
  • SQL

Der vil være mulighed for at beskæftige sig med forskelligartede udviklingsopgaver inden for front- og backend.

Din indstilling til arbejdet og din lyst til at lære er vigtigere end dine faglige kvalifikationer.

Du skal forstå, tale og skrive dansk, da al kommunikation foregår på dansk.

Om udviklingsteamet

Teamet udvikler og drifter a-kassernes selvbetjening, laver integrationer til 3. parts systemer inklusive a-kassernes fagsystem Modulus samt værktøjer, der letter sagshandlernes arbejde. De fleste af vores løsninger er web-baserede.

Vi har stor fokus på at gøre tingene på den rigtige måde og følge best practice. Vi går meget op i vidensdeling, hvilket betyder, at vi benytter os af pair programming, code review, vidensdeling på tværs af teamet etc. Det er altid muligt at få hjælp i teamet og vi har på ingen måde en nulfejlskultur. Det er vigtigt, at du finder dig godt tilpas ved at arbejde tæt sammen med de andre udviklere, da man sjældent sidder alene på projekter og indimellem sidder vi endda ved den samme skærm.

Der er en høj grad af professionalisme i teamet og vi bruger Scrum-frameworket til kontinuerligt at forbedre vores effektivitet og processer.

Vi gør brug af automatiserede tests og automatisering af vores deployment-pipeline ved hjælp af blandt andet TeamCity og Octopus Deploy.

Da dine nærmeste kollegaer bliver de seks eksisterende udviklere, er det også dem, der står for de indledende ansættelsessamtaler, hvilket er et godt eksempel på den kultur, der er i AKA-IT.

Om virksomheden

AKA-IT er en virksomhed bestående af 21 ansatte, der leverer it-løsninger og drift til fire a-kasser.

Der er et godt og afslappet arbejdsmiljø med fokus på medarbejdernes trivsel og generelt gode ansættelsesvilkår:

  • 37-timers arbejdsuge med betalt frokostpause.
  • Gode barselsforhold samt barns første- og anden sygedag.
  • 5 ugers ferie + 6 årlige feriefridage + en række ekstra årlige fridage.
  • Mulighed for kurser og efteruddannelser efter aftale.

Der er sjældent overarbejde, men overtidsbetaling, når det en sjælden gang er nødvendigt.

AKA-IT er en virksomhed med korte beslutningsveje og en høj grad af tillid ledelsen og medarbejderne imellem.

Lyder dette som noget, der kunne være interessant for dig, er du meget velkommen til at sende dit CV via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nederst på siden og/eller ringe til souschef Lene Andersen for at høre mere, tlf. 31387041 eller mail: lja@akait.dk. Vi holder løbende samtaler. Inden en eventuelt anden samtale, vil alle kandidater blive bedt om at indsende noget kode.

Gem job