Tech Lead


Tech Lead, der kan løfte vores udvikling til et nyt niveau.

Stella Care er en service- og teknologivirksomhed, der kæmper for at hjælpe mennesker med demens. Vores mål er, at ingen demensramte forsvinder sporløst.

Se her, hvilke muligheder du får: https://youtu.be/t0_2rimnE6o

Vi tilbyder det bedste produkt på markedet, og det forpligtiger

Vi har brug for at løfte niveauet for vores softwareudvikling til et højere niveau. Derfor søger vi en udvikler, der kan sætte sig i drivers seat og sikre, at vi får ryddet op, får indført de rigtige kodestandarder og de værktøjer, der passer til vores forretningslogik.

Du bliver som Tech Lead det tekniske fyrtårn for vores fire øvrige udviklere. Du forstår, og du kan forbedre logikken i vores systemer, og du kan afvikle teknisk gæld. Du sætter standarden for vores kodning, og du sikrer, at vores løsninger blive lavet bedst muligt, inden de sættes i drift. Denne del er naturlig for dig – og du har sikkert allerede praktisk erfaring med det.

Du kommer til at arbejde med løsninger, hvor du hurtigt kan se dit arbejde virke i praksis, og at din indsats gør en forskel for rigtig mange mennesker.

Innovation og udvikling er vores fokus

Vi designer og udvikler effektive systemer, som skaber tryghed og frihed for mennesker med demens, plejepersonale og pårørende. Det gør vi ved at levere professionel GPS-lokalisering af personer med demens til mere end 50 af landets kommuner. Snart er vi også klar til at tilbyde vores løsning internationalt. Vores app og GPS-enheder giver hver dag flere tusinde mennesker med demens frihed til at glemme samt tryghed for mange flere pårørende og plejere.

Hos Stella Care løfter vi i flok, og vi vinder sammen. Det har vi gjort siden 2012, og vi er i dag markedsledende inden for vores felt. Vores ambitioner stopper ikke her, og derfor har vi nu brug for din indsats til at løfte kvaliteten og øge produktiviteten i vores udviklingsteam.

Vores produkter består blandt andet af:

  • IoT devices (avancerede GPS-enheder og smart-ure)
  • Cloud-applications
  • Back-end og front-end
  • Apps til iOS og Android devices

Innovativ udvikler med højt fagligt niveau

Vi forventer et højt fagligt niveau inden for følgende:

  • Udvikling af UI vha. Angular.TS
  • Udvikling vha. ASP.NET Core (c#) og EF Core

Desuden har du erfaring med:

  • Azure Cloud Hosting
  • Design af datamodeller

Dit engagement

Tech Lead er en rolle, og ikke en titel. Med rollen hører ansvar. Som Tech Lead vil det være at tage ejerskab over de løsninger og produkter, som teamet skaber. Det glæder fra specificering, design, implementering og idriftsættelse.

Du har evnen til at tænke kreativt og finde løsninger på det, som så ud til at være umuligt. Du kan simplificere og nedbryde svære og komplekse opgaver, og du arbejder disciplineret for, at vi sammen kan nå vores mål. Du får et tæt samarbejde og sparring med vores CTO Søren Christiansen, og sammen med teamet udvikler du innovative og stærke løsninger. 

Vi er en lille virksomhed med store ambitioner. Vi er i vækst og vi brænder for det, vi laver.

Interesseret?

Så glæder vi os til at få dit cv og gerne en kort præsentation af dig – gerne på video. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Rasmus Hansen på telefon 42 42 90 50. På vores hjemmeside findes en kort videopræsentation af os https://www.stellacare.dk/software-udvikler-til-formaalsdrevet-virksomhed/

Præsentation samt cv sendes pr. e-mail til job@stellacare.dk

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

STELLA CARE ApS
Publiceret: 21 October 2021

Arbejdssted

Location København