Software Developer Backend søges til koncern i vækst!


Brænder du for at være en nøglespiller i at videreudvikle kommercielle IT-løsninger til vores kunder?

Vi leder efter dig, der har erfaring med legacy-kode, så du kan hjælpe os med at vedligeholde og videreudvikle vores eksisterende løsninger. Men du har også mod på at starte forfra, hvor eksisterende forretningskritiske systemer skal gentænkes og bygges på ny i moderne teknologier – uden at der gås på kompromis med den daglige drift.

”Fra dag ét får du mulighed for at byde ind med dine forslag. Jeg er meget lydhør over for ting vi kan gøre bedre og smartere. Det gennemsyrer faktisk alle led i vores forretning. Her er ekstremt kort fra idé til handling, og vi er klar til at eksekvere med det samme, hvis du kommer med en god idé.” - Din kommende leder, IT Development Manager, Magnus Tranum Rørdam

Velkommen til K.W. Bruun Koncernen

Vi er en velkonsolideret koncern i vækst, med en årlig omsætning tæt på 10 mia. kr., som bl.a. står bag importen af de populære bilmærker Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige.

Vi har mere end 100 års erfaring og er fast besluttede på at forny vores vej til succes. Kombinationen af at tiltrække og udvikle de rigtige mennesker, vores effektive forretningsmodel, konstant optimering, beslutsomhed og brancheerfaring har gjort os til brancheleder. Du kan læse mere om vores unikke DNA, kultur og værdier her.

Ansvar, indflydelse og udvikling i førersædet

Du bliver en del af IT Development teamet, der består af 10 IT Developers samt et mindre offshore-team. Du får din daglige gang på Hovedkontoret i Glostrup, i vores lækre og nyrenoverede kontormiljø. Hos os vil du opleve et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er plads til vidensdeling, læring og personlig og faglig udvikling.

Du bliver ansvarlig for vedligeholdelse og videreudvikling af backend på to helt centrale løsninger, der hjælper kollegaer og forhandlernetværk med bl.a. at administrere og følge biler og reservedele. Disse løsninger er kodet i .Net, ASP Classic med VB Script, MS IIS Web server, ADO.Net og MS SQL, samt primært Javascript og Jquery som frontend – som inden for 1 års tid skal restruktureres i .NET Core med ReactJs som frontend og migreres til Azure.

Du bliver en nøglespiller på dette projekt og vil indgå i planlægning, estimering og eksekvering og vil løbende få indflydelse på valg af løsninger og teknologier.

Er du vores nye kollega?

Vi håber på, at du er en sand teamplayer og har en positiv og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde og dine kolleger. Derudover er det naturligt for dig at gå i dialog med forretningen, og du eksekverer hurtigt og i høj kvalitet. Dertil lægger vi vægt på følgende;

  • Du har en relevant IT-relateret uddannelse fra ITU, DTU el lign. på bachelor- eller kandidatniveau.
  • Du har min. 2 års erfaring med én eller flere af følgende teknologier: .Net, ASP (Classic), VB Script, Microsoft IIS Web server, ADO.Net, MSSQL Server og SSDT, SSRS, SSIS, C#, ASP.NET Core, EF Core.
  • Du forstår komplekse systemer og evner at løse tekniske opgaver af høj kompleksitet, og du er ikke bange for at udfordre forretningskrav og processer og byde ind med kreative løsningsforslag.

Vi gør os umage

Hvis du bliver ansat hos K.W. Bruun, er det rigtig vigtigt for os, at du kommer godt fra start. Vi tilbyder følgende;

  • Godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger.
  • Du bliver del af en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling.
  • Vi investerer i og plejer de sociale relationer på tværs af afdelinger og afholder med jævne mellemrum diverse sociale arrangementer.
  • Med jobbet følger en lønpakke med god pensionsordning, sundhedssikring samt andre attraktive personalegoder og rabataftaler. Derudover forkæler Meyers Kantiner os med lækker morgenmad og frokost.

Har vi fanget din interesse?

Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og fjerner opslaget så snart vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke med at søge. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Development Manager Magnus Rørdam på telefon 60467146 eller mail mtr@kwbruun.dk. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi glæder os til at høre fra dig!

K.W. Bruun & Co er en af Nordens største og mest innovative bilimportører
- Vi bygger vores succes på indsigt, fokus og 100 års erfaring

K.W. Bruun & Co er en familiefondsejet Koncern med rødder tilbage til 1914, hvor stifter K.W. Bruun solgte de allerførste biler. I dag er vi en af Nordens største bilimportører med bil- og reservedelsimport af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige. Koncernens fokusområder er Bilimport, Digital innovation og Investering.

I løbet af en 6-årig periode har K.W. Bruun & Co fordoblet sin omsætning til 9.4 mia. kr. og mere end 5-doblet sit resultat til over 800 mio. kr. Disse resultater er opnået i kraft af en effektiv forretningsmodel, en ambitiøs organisation og en udpræget vinderkultur, hvor der er kort vej fra tanke til handling – en forretningstilgang og kultur vi også kalder Agile og C.A.R.E.

Koncernen beskæftiger ca. 500 dygtige og ambitiøse medarbejdere, der med en agil forretningstilgang, indsigt, ordentlighed og godt købmandskab skaber forudsætningen for vores succes og samtidig er med til at skrive historien om K.W. Bruun & Co videre.

I 2020 blev Classic Car House A/S stiftet, et kommende unikt samlingspunkt for mennesker med entusiasme for og kærlighed til klassiske biler. www.kwbruun.com

Primære selskaber i K.W. Bruun Koncernen

K.W. Bruun & Co -  K.W. Bruun Invest A/S - K.W. Bruun NxT A/S - K.W. Bruun Import A/S - K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel i DK) - K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi i DK) - K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot, Citroën, DS, Opel i SE)  - K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi i SE) - K.W. Bruun Logistik A/S - K.W. Bruun Logistik AB - Bilabonnement A/S - Classic Car House A/S - Quickpoint A/S -Gran Turismo Cars A/S -

 

Gem job