Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Java-udvikler – dyk ned i vores agile verden af pro­duk­t­ud­vik­ling


Kunne du tænke dig at arbejde med webapplikationer og services, der understøtter kerneforretningen hos en af Nordens førende assistanceorganisationer?

Bliv en del af SOS International! Her løser du komplekse problemstillinger, som gør en forskel for brugere verden over.

Din kommende leder Jonas Bolmgren fortæller: ”Du bliver en del af vores afdeling på 16 medarbejdere, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi sætter en ære i at have vores høje faglighed i fokus hver eneste dag.

Dit nye team? Vi er lige her!

Her kommer du til at dele erfaringer og ambitioner, bygge infrastruktur og svinge dårlige jokes ud af ærmet i selskab med Mads Peter, Benny, Kevin og Jeppe i vores Partner Solutions-team. Vi holder til i flotte lokaler i hjertet af Århus Nord og er en del af vores Mobility-udviklingsafdeling, som arbejder og skaber løsninger helt tæt på forretningen.

Smøg ærmerne op og byg infrastruktur, der binder systemerne sammen

I teamet sørger vi for at balancere den rette prioritering af teknik i forhold til forretning for at sikre at platforme og forretningsbehov følges ad.

Derfor arbejder vi på en generisk infrastruktur bestående af en række microservices, hvor det er nemt at tilføje og ændre kundespecifikke integrationer. Derudover arbejder vi på en generisk snitflade til vores kunder, hvor de selv kan skabe deres egne integrationer. Det er denne infrastruktur og de dertilhørende integrationer, du er med til at designe og udvikle.

Her arbejder du med en teknologistak, som bl.a. indeholder Java, RabbitMQ og MS SQL og har altså ansvar for at bygge infrastruktur, der binder både vores egne og kundernes systemer sammen. Dette kan både være integrationer til nogle af verdens største bilproducenter og en række forskellige forsikringsselskaber.

”Vores fokus er at få bygget de rigtige ting i den rette kvalitet, så vi kan skalere dem bedre. Det gør vi i tæt samarbejde med forretningen, da IT og forretningsudvikling er dybt afhængige af hinanden,” uddyber Jonas.

Vi arbejder ud fra de agile principper baseret på Scrum og har både en Product Owner og en Scrum Master tilknyttet. Sammen med dine kolleger er du derfor med til at sikre, at vi har stabile services kørende med den rette mængde test og overvågning.

Lidt om dig

Du bringer masser af energi og elsker at sparre med dine kolleger omkring udfordrende problemstillinger og spændende forretningsbehov – og finde de rigtige løsninger.

Og så kan du nikke genkendende til følgende:

  • Du har minimum 3 års erfaring fra en lignende rolle.
  • Du har en solid forståelse for softwarearkitektur baseret på software-patterns og -principper.
  • Du har kendskab til test- og domænedrevet udvikling.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Sidst, men bestemt ikke mindst

Og som om fede og ambitiøse kolleger, komplekse og lærerige opgaver og flotte omgivelser ikke var nok. Så har vi selvfølgelig også alt det, du kan forvente af en moderne IT-arbejdsplads.

Dette inkluderer fx en lækker kantineordning, bordtennisbord og diverse sociale arrangementer, som fx vores månedlige fredagsbar med sjove indspark samt sommer- og julefester. Og vi tilbyder også feriefridage, sundhedsforsikring, pension og Fritvalgskonto, som en del af din attraktive lønpakke.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens F. Wang på 72 45 90 74.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via nedenstående link – hellere i dag end i morgen.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på det helt rigtige udviklertalent.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om SOS International – vi hjælper mennesker i nød

Vi assisterer de skandinaviske rejsende overalt i verden på vegne af forsikringsselskaber. Fra alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yder SOS International akut personlig assistance over hele verden 24 timer i døgnet – 365 dage om året. Vi tilbyder en bred vifte af løsninger i form af verdensomspændende læge- og rejseassistance, sundhedsassistance samt vejhjælp. Læs mere om os her.

Kontaktperson

Senior IT-rekrutteringskonsulent
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job