Ser­vi­ce­min­ded og ambitiøs IT-supporter til Netcom­pa­ny Service Desk


Brænder du for at yde service og support af høj kvalitet, og er du klar til at tage din faglighed til næste niveau? Så har du nu mulighed for at kickstarte din karriere som vores nye kollega i Netcompany Service Desk.

Netcompany Service Desk er en del af Netcompanys driftsorganisation med mere end 70 medarbejdere i København, Aalborg og Warszawa. Som vores nye kollega, vil du blive en del af et team bestående af fire dygtige kolleger og 10 studentermedhjælpere, der har ansvaret for 1st level support og overvågning af Netcompanys mange kundeløsninger.

En udfordrende og spændende hverdag med mulighed for faglig udvikling

Netcompany Service Desk er vores kunders indgang til Netcompany og vi opererer 24 timer i døgnet 365 dage om året for at sikre, at kunderne aldrig er mere end et telefonopkald væk fra support og service af høj kvalitet. Med mere end 150 kunder vil du få en udfordrende, men spændende hverdag præget af mange forskelligartede opgaver afhængigt af den enkelte kundes problemstilling.

Som vores nye kollega, vil du blive en del af dagholdet og få ansvar for support og service af Netcompanys kunder i dagtimerne. Blandt dine primære arbejdsopgaver kan nævnes:

 • 1st level support af store, kritiske systemer
 • Bindeled mellem vores kunder og resten af Netcompany
 • Løse og registrere sager af forskellig teknisk art
 • Vedligeholdelse af procedurebeskriver
 • Opsætning og vedligeholdelse af overvågning

På sigt vil du få mulighed for at udvide dine ansvarsområder i stillingen og udvikle dig inden for det tekniske spor, der interesserer dig mest i vores driftsorganisation.

Vores forretning er gearet til at gøre dig dygtigere, og du vil hele tiden være i dialog med din leder om din faglige og personlige udvikling i Netcompany.

Om vores nye kollega

Du vil blive en del af et professionelt team, der altid stræber mod at levere den bedste service, således at vores kunder oplever, at de bliver taget seriøst, og at der bliver taget hånd om deres problem hver gang de er i kontakt med os. Vi forventer derfor, at du er stærkt serviceminded og kan begå dig naturligt i en udadvendt rolle med en stor kontaktflade (primært telefonisk).  

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Er nyuddannet inden for IT-support eller en lignende IT-uddannelse
 • Taler og skriver både dansk og engelsk flydende
 • Har en stærk tilgang om at ville lære
 • Har et solidt kendskab til MS Office, især Outlook, Word og Excel 
 • Har gåpåmod og er god til at kommunikere både lokalt og internationalt
 • Brænder for at være med til at udvikle et team i konstant bevægelse

Derudover vil det være en fordel, hvis du har kendskab til eller erfaring med 1st level telefonsupport.

I Netcompany Service Desk vil du ikke blive pakket ind i vat selvom du kommer direkte fra studiet. Vi tror på, at du lærer bedst ved at få tildelt ansvar fra start og på egen hånd løfte spændende og udfordrende opgaver. Du vil dog aldrig blive overladt til dig selv og altid have dine dygtige kolleger omkring dig til at sparre med. Derfor forventer vi, at du formår at arbejde selvstændigt, samtidig med at du er en teamplayer.

Det skal være sjovt – også når vi ikke arbejder

Vi tager sjov meget alvorligt og vægter derfor det sociale højt. Vi er af den overbevisning, at det skal være fagligt udfordrende og udviklende at arbejde hos os, men at det er lige så vigtigt, at vi kan fungerer sammen socialt. Når din hverdag trænger til et pift efter arbejde, er det derfor muligt at udfordre dine kolleger i vores sportsklubber eller deltage i en af vores utallige arrangementer uden for arbejdstiden. Det kan være blandt andet være en af vores fredagsbarer, månedlige arrangementer eller traditionsrige fester. Alt sammen hvor oplevelser ud over det sædvanlige og kollegaskab er i højsæde. 

Er du klar til at tage det næste skridt?

Din ansøgning, cv og karakterbevis skal uploades til vores rekrutteringssystem via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Gem job