Skarp it-udvikler til Capital Market De­ve­l­op­ment


Vil du være med til at levere softwareløsninger i verdensklasse, et sted hvor vi sætter din personlige og faglige udvikling i højsædet? Et sted, hvor respekt og læring går begge veje uagtet faglig baggrund, kulturel baggrund, erfaring eller køn. Fra første dag kommer du til at gøre en forskel. Først og fremmest fordi du har valgt os som din arbejdsplads, og dernæst fordi du indtager en plads på et hold, der allerede gør en forskel.

Vi arbejder hårdt på konstant at forbedre vores faglighed, processer og evnen til at levere kvalitet til tiden. Hvis det lyder godt, så er det måske dig vi leder efter!

Jobbet

Du vil blive en del af squadet Application Development der er placeret i triben Capital Market Development. Triben har udviklings-, drifts- og forvaltningsansvaret for de systemer, produkter og koncepter der har med Capital Markets at gøre, altså bankens handel med finansielle produkter.

Som it-udvikler vil du blive en del af tribens it-udviklings chapter, der er fordelt på tre squads. Chapteret har høje mål, stor systemportefølje og en hverdag med et højt aktivitetsniveau. På trods af det høje aktivitetsniveau og de store krav, der stilles til kvaliteten af systemerne, så har vi i chapteret et højt humør, uhøjtidelig omgangstone og stor indbyrdes tillid.

Du vil blive involveret i alle faser af udviklingen, have stor indflydelse på den endelige løsning, og du vil have rig mulighed for at sparre med andre fagligt dygtige kollegaer undervejs. Du vil også blive en del af chapterets mastery indsats, der har til formål at sikre, at det faglige niveau i chapteret forbliver højt.

Du vil få mulighed for at arbejde i grænselandet mellem virksomheder, da mange af vores løsninger involverer vores tætte samarbejdspartnere, Bankdata og JN Data – og selvfølgelig integrationsløsninger til en stribe nationale- og internationale softwareleverandører.

Fysisk er vi placeret i et storrumskontor tæt på en af vores primære kunder, Capital Markets. Ud over Capital Markets, er vores kunder fordelt på hele Jyske Bank-koncernen, og du vil nemt blive en del af samarbejdet med dem.

Din profil

Vi har brug for at styrke os med en teknisk orienteret profil, hvor det vigtigste er, at du har et solidt it-udvikler fundament at bygge oven på samt, at du har en brændende interesse i at udvikle dig fagligt. De foretrukne egenskaber for denne fuldtidsstilling er:

  • Solide it-udvikler færdigheder indenfor .NET Core (C#), WPF, SQL Server, automatiseret test – og gerne har indsigt i build og deployment med Azure DevOps og Octopus Deploy.
  • Stor interesse i at udvikle sig fagligt i samarbejde med de øvrige it-udviklere i chapteret.
  • Trives med at arbejde selvstændigt, være opsøgende på viden og være i stand til at vælge mellem alternative løsninger.
  • Trives i et engageret miljø, hvor der stilles store krav til stabilitet, kvalitet og performance af den software der udvikles.
  • Gerne erfaring med Docker og OpenShift/Kubernetes.

Vi arbejder agilt og forventer, at du kender til det agile rammeværk, og at du hurtigt vil være i stand til at tilegne dig vores afart af metoden. Vi forestiller os, at du har en baggrund som ingeniør eller datalog, eller noget tilsvarende. Du har minimum 3 års erfaring, gerne fra den finansielle sektor.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er d. 19 september. 
Senior HR Partner Karsten Seeberg vil tage sig af din ansøgning. 

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Søren Peter Klimat
Chapter Lead
sk@jyskebank.dk
89 89 74 90

Gem job