IT-me­d­ar­bej­der i Danmarks største vær­di­ba­se­re­de pen­ge­in­sti­tut


Hvis du er en frisk og udadvendt person med interesse for IT og support, så skal du læse det her!

I Merkur Andelskasse har vi nemlig brug for dig, der gerne vil være med til at gøre IT-afdelingen endnu bedre og endnu skarpere.

Merkur Andelskasse er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor bæredygtighed og social ansvarlighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør. Merkur Andelskasses IT-afdeling holder til centralt i Aarhus, hvorfra vi har et tæt, dagligt samarbejde med kolleger på vores andre lokationer i Aalborg og København.

Eksempler på arbejdsopgaver:

  • Drift og support af Microsoft produkter, IT-banksystemer, telefoni, vejledninger, brugeradministration, hardware mm.
  • Ansvarlig for effektivisering og optimering af support-området
  • Implementering af nye IT-løsninger og -produkter
    (ofte i tæt samarbejde med vores samarbejdspartner)
  • Yderligere opgaver baseret på dine kompetencer

I IT-afdelingen er vi involveret i meget forskelligt og har dejligt meget at se til. Vi har brug for endnu en kollega til at indgå i vores team af dygtige IT-medarbejdere, hvor du bl.a. vil være ansvarlig for at yde support til vores ca. 100 medarbejdere og løse deres IT-udfordringer – både stort og småt. Det kan måske lyde af mange, men mængden af supportopgaver er ikke stor nok til at fylde dine dage ud. Du vil derfor, med udgangspunkt i dine kompetencer og interesser, få mulighed for at få det primære ansvar for at drifte og udvikle hele supportområdet, være tovholder for diverse opgaveløsninger og involveres i spændende projektarbejde. Alt sammen med dygtige IT-kolleger ved din side.

Hvad siger du? Er det noget for dig? Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af forskellige, driftsmæssige IT-opgaver i en central afdeling, heriblandt support, men også meget andet? Er du udadvendt med et godt humør, fuld af gåpåmod og god til at kommunikere med interesse for IT og support? Måske er du nyuddannet?
Så er det dig vi leder efter, og du må ikke tøve med at sende os en motiveret ansøgning hurtigst muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, din interesse for og erfaring med IT.

Vi holder samtaler løbende, og vi ser virkelig frem til at få en ny kollega med ombord. Så det kan kun gå for langsomt!

Vi glæder os til at høre fra dig.


Vil du arbejde i Merkur?

Merkur Andelskasse er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, og vi tilbyder vores kunder unikke bankprodukter, der påvirker samfundet i en bæredygtig retning med fokus på natur & miljø, social retfærdighed og levende kultur.  Internationalt samarbejder vi med GABV, Global Alliance for Banking on Values, samt med Triodos Investment Management, som er en af de førende forvaltere af bæredygtige investeringer i Europa.

Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg og er omkring 100 medarbejdere. Vi er passionerede, og det kan mærkes!  Merkur er præget af et stærkt fællesskab, og vi har en fri omgangstone med plads til begejstring og individuel forskellighed.

I Merkur Andelskasse kan vi tilbyde dig et job, som stemmer overens med dine personlige værdier. Vi er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut og vi beviser hver dag, at et pengeinstitut kan tjene penge samtidig med, at vi modarbejder klimaforandringerne, fremmer sociale og kulturelle formål og investerer bæredygtigt.  

Hos Merkur lægger vi vægt på mangfoldighed og vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi hver især kan bidrage med noget forskelligt. Vi håber således at du vil søge jobbet uanset køn, alder, etnicitet, handicap. religion, kultur eller seksualitet.

Læs mere

Gem job