Un­der­vi­se­re til Frontend-udvikling og Web De­ve­l­op­ment


På Cphbusiness Lyngby, som er en del af Copenhagen Business Academy, arbejder vi aktuelt med at skabe en tydelig og skarp profil for vores område Innovation og Teknologi. Vi vil være et uddannelses- og iværksættermiljø, hvor der er stort fokus på teknologi, innovation og datadrevet forretningsudvikling. Her spiller vores IT uddannelser en helt central rolle.

Kan du se dig selv i dette, og vil du være med til at præge den nye generation af IT og web professionals i samarbejde med stærke, engagerede kolleger? Så er du helt rigtig hos os i Lyngby – enten på fuldtid eller på deltid.

Hvem er du?

På Cphbusiness Lyngby tænker vi IT-uddannelser i en kontekst af teknologi, innovation og forretning. For at fremme den udvikling søger vi spændende profiler til at undervise inden for frontend- og webudvikling på vores videregående uddannelser inden for Webudvikling (bacheloruddannelse) og Multimediedesign (erhvervsakademiuddannelse).

Det er ikke et krav, at du har undervist tidligere. Dog er det vigtigt, at du har lyst til at bringe dine professionelle kompetencer i spil inden for undervisning og formidling, og at du brænder for at udvikle dig selv i de områder, du gerne fordyber dig i.

Vi leder efter nye kolleger, som har kompetencer inden for:

  • Frontend-udvikling med JavaScript og aktuelle JS frameworks (React, Vue.js)
  • Webprogrammering C#/Python
  • Backendudvikling
  • DevOps

Det er vigtigt for os, at du kan indgå i den samlede udvikling af Cphbusiness Lyngby – både i samarbejde med virksomheder og i vores projekter, men også med de andre uddannelser i huset. Det kan fx være i forbindelse med fælles valgfag, et samarbejde med vores startup-inkubator og aktiviteter i vores maker lab-faciliteter, som består af både værksteds- og mediefaciliteter.

Som ansat hos os i Lyngby, kan du forvente en arbejdsplads, hvor vi vægter tryghed i ansættelsen, fleksibilitet og en åben og konstruktiv dialog. Geografisk er vi placeret i Lyngbys nye Innovation District – tæt ved motorvejen og med fri parkering. 

Løn- og ansættelsesvilkår  

Hos os bliver undervisere typisk fastansat som adjunkt og aflønnes efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.  

Det er muligt at blive ansat i en fuldtidsstilling, men du kan også blive ansat på fx halv tid, hvis du har andre aktiviteter ved siden af, som du gerne vil beholde.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Adjunkt på Cphbusiness  

Hvis du ansættes hos os på fuldtid som adjunkt, indtræder du i vores lektorprogram. Lektorprogrammet skal sikre, at du med udgangspunkt i din kompetenceprofil og adjunktplan udvikler dig, så du inden for fire år kan kvalificere dig til at blive lektor.  

Hvis du allerede er lektor, er du også velkommen til at sende en ansøgning.

Vil du vide mere?  

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte programleder Marc Kluge på e-mail: klu@cphbusiness.dk. og tlf. 29362153 eller områdechef Michael Huss Svejstrup på e-mail: misv@cphbusiness.dk og tlf. 27624211.

Sådan søger du  

Vi vil bede dig søge jobbet via nedenstående link.  

Ansøgningsfristen er den 24. september 2021.

Vi holder samtaler løbende – og inden ansøgningsfristen.

Vi ønsker ansættelse den 1. november 2021 eller snarest muligt.


Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med en bred vifte af danske og internationale videregående uddannelser op til bachelor- og diplomniveau. Vi er både en uddannelsesvirksomhed og en ny innovationskraft for ikke mindst små og mellemstore virksomheder. Vi er en statslig, selvejende institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Aktuelt har vi ca. 7.200 studerende og godt 430 medarbejdere og er i fortsat vækst. Vi har afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter på Bornholm.  

Copenhagen Business Academy, Landemærket 11, 1119 København K. Telefon: 36 15 45 00.

Gem job