Bank­kyn­dig Business Developer til SDC's Core System De­ve­l­op­ment

Leder du efter faglige udfordringer, hvor du i samarbejde med vores banker fra hele Skandinavien skal finde løsninger til det fælles Kernesystem og hvor du i samarbejde med skarpe kollegaer skal sikre at forretningsprocesser og dataflows understøtter vores mange interne stakeholders? Så er jobbet som Business Developer i vores udviklingsafdeling måske noget for dig.

Løsningsorienteret problemknuser

Hverdagen i afdelingen er kompleks og uforudsigelig, den ene dag løser du en udfordring på renteberegningen sammen med vores dygtige udviklere og testere, den næste dag skal du finde ud af hvordan vi skal integrere til en ny ekstern leverandør sammen med projektlederen for et større projekt. Med stor berøringsflade i organisationen løser du udviklingsopgaver, hvor kundefokus og høj kvalitet er succeskriteriet for vores IT-udvikling. Du vil få mulighed for at sætte dit præg på mange spændende opgaver, fra små hurtige opsætninger til store komplekse projekter.

Som business developer er du med til at drive opgaven fra den første gang vores kunder kontakter os med et ønske om ny funktionalitet, til vi overdrager systemfunktionaliteten til vores maintenance-afdeling og daglig drift. Du hjælper vores interne og eksterne kunder med at beskrive forretningsprocesser og kravene til systemet, og du er i tæt kontakt med vores udviklere og testere gennem opgavens forløb. Det vil sige at du både skal kunne indgå som sparringspartner for vores kunder og dykke helt ned i detaljerne i vores interne samarbejde omkring IT-løsningerne. Du vil gennem dit arbejde få en stor kontaktflade med hele vores afdeling i hhv. Danmark og Polen, samt resten af SDC.

Du bliver en del af Core System Development, som har ansvaret for ny- og videreudvikling af det centrale Kernesystem på SDC indenfor Lån, Rente, Konto, Kunde, Gebyr, Inkasso m.fl. Det er et arbejdsmiljø præget af åbenhed, tværfagligt fokus samt et meget højt fagligt niveau.

Når du arbejder hos os, får du glimrende og fleksible vilkår, pension samt syge- og tandforsikring. I tillæg til de 5-ugers ferie får du en ekstra 6. ferieuge, og 5 ekstra fridage, samt ekstra ferietillæg.

Bankfaglighed og solid erfaring

Vi søger en Business Developer med viden om det bankfaglige områder eller stor vilje til at lære en masse om det. Du kan hurtigt sætte dig ind i de konkrete problemstillinger vores kunder bringer op og formår du at løse dem med fokus på et fremtidssikret Kernesystem.

Som person har du fokus på at balancere kvalitet med overholdelse af deadlines og budget. Du er i stand til både at lære fra dig og suge viden til dig, du har styr på dine detaljer mens du er med til at styre opgaven i mål i en positiv atmosfære. Engelsk er vores officielle koncernsprog og du samarbejder lige så godt med vores kollegaer i Polen som i Danmark. Du er løsningsorienteret og god til at samarbejde og skabe relationer på tværs af organisationen.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes. Der vil løbende blive holdt samtaler.

Ansøgning og kontakt

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om stillingen og SDC, eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Teamlead Stine S. Solfeldt i Core System Development på Mobil: +45 30 60 07 59 eller via e-mail: stss@sdc.dk

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning, CV og uddannelsespapirer, senest den 17. september, vi afholder løbende samtaler.

Du kan læse mere om os her: http://www.sdc.dk/

Ansøgningsfrist: 17. september 2021.

Gem job