Pro­jektleder til Køben­havns største bol­ig­sel­skab

Er du den fødte projektleder, og har du kendskab til projektledelse af både store og små digitaliseringsprojekter? Kan du få en projektgruppe til at sprudle og opnå resultater? Og har du den nødvendige entusiasme og det drive, der skal til når et udviklingsprojekt skal startes op, gennemføres og ikke mindst afsluttes?

Hvis JA, så er det måske lige dig, vi har brug for.

Vi søger en projektleder til at stå i spidsen for en række spændende digitaliserings- og/eller udviklingsprojekter i fsb.

Udvikling af og digitalisering af vores organisation er konstant i fokus hos fsb: Det gælder fx både, når ny lovgivning gør det nødvendigt at implementere nye, helst digitale arbejdsgange og rutiner, men også når der er behov for at udfordre det eksisterende og se på, om vi kan gøre tingene bedre. Vi har stort fokus på at automatisere og effektivisere arbejdsprocesser, finde nye, mere digitale kommunikationsformer og optimere vores kundeservice. Det er projekter i dette krydsfelt, den nye projektleder skal være med til at drive.

fsb er en mindre virksomhed. Vores organisation og tone er uformel og ligetil. Derfor skal du som projektleder selv styre de projekter, du er projektleder for, og du får stor mulighed for at sætte sit præg på projekterne.

Konkret er nogle af de projekter, vi forventer at skulle arbejde med de kommende år, fx: Implementering af en opgradering af fsb’s virksomhedssystem EG Bolig, implementering af et nyt eller opgradering af vores personhåndteringssystem, Implementering af digital post og eBoks, nyt ESDH-system og udvikling af brugbare robotter. Men nye projekter/opgaver vil komme til løbende fx som konsekvens af ændrede prioriteringer i ledelsen, ny lovgivning eller beslutninger tages i fsb’s organisationsbestyrelse.

Som projektleder i fsb skal du desuden arbejde sammen med fsb’s projektteam om projektmodning, optimering af projektværktøjer, sparring relateret til projektledelse og andet.

Stillingen er tidsbegrænset og løber i 2 år.

Du bliver en del af kommunikation & ledelsessekretariatet i fsb. En velfungerende og dynamisk afdeling med 14 mennesker, men i dit daglige virke vil du komme til at arbejde på tværs af organisationen og løse opgaver sammen med personer fra andre afdelinger.

Vi har ikke noget imod at du er nyuddannet, men du skal enten via erhvervserfaring eller din uddannelse have kendskab til at være projektleder af udviklingsprojekter – gerne digitaliseringsprojekter.

Derudover skal du:

  • have styr på alle facetter i gennemførelsen af et projekt, fra etablering af projektgruppe og udarbejdelse af projektbeskrivelse til afslutningen og idriftsættelsen af projektet.
  • have it-forståelse.
  • være analytisk og hurtig til at få overblik over nye arbejdsfelter.
  • have evnen til at afslutte og skabe resultater.
  • kan arbejde selvstændigt og have gennemslagskraft, så du kan få ting til at ske.
  • være vedholdende og omgængelig på samme tid.

Vi tilbyder

  • et spændende og udfordrende job i en organisation, hvor der er mange både større og mindre udviklingsprojekter i gang.
  • en levende og dynamisk arbejdsplads, hvor nye ideer skal prøves.
  • en arbejdsplads, hvor du får opbakning fra din leder og dine kollegaer.
  • en række personalegoder i form af Healthcare-ordning med fast tilknyttede behandlere, fritids- og sportsklub, vinklub, kunstforening og mulighed for hjemmearbejde i et vist omfang.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklings- og kommunikationschef Helle Sinding-Jensen på tlf. 3376 8317 eller projektleder Luise Hauge på tlf. 3376 8306.

Send din ansøgning via https://www.fsb.dk/om-fsb/job/ledige-job/ senest den 19. september 2021.

Gem job

fsb
Publiceret: 1 September 2021

Arbejdssted

Location København