Head of KMD Per­spekt­iv Payroll

Brænder du for Løn- og Personaleområdet, og har du lyst til at arbejde i en af Danmarks største IT-virksomheder? Har du mange års erfaring fra lønområdet og kan du lede Danmarks stærkeste hold af udviklere og forretningsspecialister? Så er du måske vores nye kollega. 

Hos KMD arbejder landets førende konsulenter indenfor løn og HR. Vores medarbejdere omsætter komplekse processer til enkle og effektive it-løsninger. Vi mangler en ny kollega, som vil blive personaleleder for et team af højt specialiseret medarbejdere med mange års erfaring på lønområdet. Vi vil være de bedste til at rådgive og assistere vores kunder, og det vil være dit ansvar, at vi lever op til denne målsætning og gerne overgår vores kunders høje forventninger. 

Som Head of KMD Perspektiv kommer du til at sætte retningen og prioriteterne internt samt være i daglig dialog med mange af vores kunder, som spænder over nogle af Danmarks største virksomheder. Vi ønsker at tilbyde vores kunder det bedste lønsystem, support og rådgivning så vi kan understøtte kundernes hverdag bedst muligt!

Om jobbet

I stillingen som Team Lead for KMD Perspektiv vil du være i vores forretningsenhed indenfor Cloud Payroll & HR Business services.

Du vil indgå i stærkt team bestående af dygtige og kompetente medarbejdere, der alle har til opgave at sikre, at kunderne får den bedst mulige oplevelse. Vi søger en ny kollega som har mange års erfaringen indenfor lønområdet – gerne på ledelsesniveau, hvilket dog ikke er et krav – og en stærk faglig indsigt indenfor løn og personaleadministration, hvor du tidligere for eksempel har erfaring med implementering og customisering af lønsystemer samt en person som har lyst til at være med til at servicere og vedligeholde vores systemer.

Du skal være med til at sikre, at vores løsning til stadighed understøtter kundernes hverdag, og dit arbejde har således afgørende betydning for kundernes opfattelse og tilfredshed med løsningerne.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Leveranceansvarlig for alle kunde- og interne projekter i KMD Perspektiv
 • Udvikle implementeringskoncepter der sikrer, at vi altid leverer produktimplementeringer med den ønskede effekt, til tiden og indenfor aftalte scope
 • Udvikle og fastholde relevante kompetencer, skabe engagement, motivation og et top-præsterende team
 • Varetage en løbende effektivisering af leverancer gennem standardisering og kompetenceudvikling
 • Lede en afdeling af kundevente kollegaer bestående af 11 meget kompetente medarbejdere, hvor dit og teamets hoved fokus bliver:
  • Sikre et kontinuerligt fokus på udviklingen af vores løsning
  • Implementering af nye moduler og funktionalitet for at øge værdiskabelsen hos kunderne
  • Analyse og afklaring af kunderelaterede problemstillinger
  • Kontakt til kunder og brugere for at øge forståelsen for kundernes behov og konkrete problemer

Sådan får du succes i jobbet:

 • Du har solid erfaring med lønadministration og muligvis fra en lederstilling
 • Du motiveres af kontakten til kunderne og sammen med teamet hjælpe kunderne og rådgive omkring bedst anvendelse af løsningen
 • Du brænder for personaleledelse og er god til at skabe resultater og klare prioriteter
 • Du er kundeorienteret og serviceminded
 • Du evner at kommunikere i let forståeligt sprog
 • Du besidder tålmodighed og er ikke bleg for at sætte retningen for teamet 
 • Godt humør og nemt ved at skabe kontakt til andre mennesker

Om KMD

KMD er en attraktiv arbejdsplads med mere end 3.000 medarbejdere som vores vigtigste ressource. Vi tilbyder gode personaleforhold – herunder kan nævnes at vi tilbyder en god løn, overskudsdeling, sundhedsforsikring, pension, øvrige personalegoder og vi har samtidig fokus på den personlige udvikling for den enkelte. Som medarbejder bliver du værdsat, og arbejdsmiljøet er prioriteret højt – du får mulighed for at præge din hverdag i samspil med resten af teamet i en uformel tone. Vi har fokus på høj kvalitet og kundetilfredshed, samt at være kundernes foretrukne samarbejdspartner.

At vi er danske betyder, at du er tæt på ledelsen, beslutningerne og at du kan sidde i storrumskontor med din nærmeste leder.

Vil du bruge din viden for alvor i en dansk virksomhed i vækst med stærke internationale relationer? Så vil vi gerne have dig med på holdet.

Vil du vide mere? 

Så kontakt Business Line Manager Kristian De Linde på +45 4132 7721.

Sidste ansøgningsfrist er d. 15. September 2021 men vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat – så hold dig ikke tilbage, hvis du mener, at det er dig! 

KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job