ERP-sælger til Dynamics 365 Business Central

Vi søger en skarp profil, der kan bidrage til vores fortsatte succes med Dynamics 365 Business Central

Vi har fortsat stor succes med at levere effektive ERP-løsninger til vores kunder i hele landet. Da vi netop har udvidet kapaciteten med 3 erfarne konsulenter, så er det nu tid til at få en sælger om bord, som kan sikre yderligere vækst med udgangspunkt fra vores kontor i Allerød.

Logos Consult A/S er konsulenthus, der gennem snart 25 år har haft et 100% dedikeret fokus på den løsning, der i dag kaldes Dynamics 365 Business Central (tidligere Navision/NAV). Vi er i dag 30 engagerede og dygtige medarbejdere og søger nu en ny kollega, som kan sikre vores nuværende og potentielle kunder troværdig og professionel rådgivning og sparring.

Dit primære fokus vil imidlertid være salg til virksomheder øst for Storebælt.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med salg af ERP-løsninger eller andre komplekse IT-produkter til virksomheder med en omsætning, der overstiger 50 mio. kr.

Om dig

Du har sikkert en tung salgsprofil, men vi er åbne for kandidater med blandet erfaring, så du skal ikke holde dig tilbage, hvis du har lidt salgserfaring, og har arbejdet som forretnings- eller implementeringskonsulent, men nu ønsker at have salgsfokus. Du har sandsynligvis været på arbejdsmarkedet i mindst 10 år.

Som sælger af Dynamics 365 Business Central skal du have et godt kendskab til løsningen og solid forretningsforståelse, men hvis du ikke kender løsningen i forvejen, så har Logos Consult et uddannelsesprogram, der sikrer, at du får et solidt produktkendskab og god forståelse for vores salgsproces og projektmodel.

Du er på jagt efter nye udfordringer og trives med at nå dine resultater gennem opsøgende og struktureret salgsarbejde.

Vores forventninger

Vi forventer at, du

  • har minimum 5 års erfaring med salg af komplekse løsninger
  • er kunde- og løsningsorienteret
  • er udadvendt og god til at kommunikere i skrift og tale
  • kan arbejde struktureret og målrettet
  • er robust og ser modgang som en udfordring
  • kan skabe og udbygge relationer

Hvis du kan genkende dig selv i de fleste af disse punkter, kan du sikre dig en karriere i en spændende branche. Du kommer til at spille en central rolle og hjælpe virksomheder med at finde løsninger, der forbedrer deres forretning og konkurrencesituation.

Det får du

Hos Logos Consult får du afvekslende og spændende opgaver med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Fra vores marketingfunktion vil du løbende blive tildelt relevante kundeemner som supplement til de emner, du selv opdyrker.

Vi har gennem snart 25 år demonstreret en stabil fremgang, der har betydet konstant udvikling og jobtryghed for de ansatte. Gennemsnitsancienniteten for Logos Consults 30 medarbejdere er mere end 7 år.

Der tilbydes ansættelse på attraktive vilkår, bl.a. med flekstid, så du kan indrette din arbejdsdag på en måde, der også giver dig tid til familie og privatliv. Gagen er attraktiv og vil modsvare dine kvalifikationer og resultater. Vi tilbyder derudover bonusordning med realistiske mål.

Du bliver tilknyttet vores afdeling i Allerød, der ligger tæt på motorvej, og har fri parkering.

Søg jobbet

Vi afholder samtaler løbende og er klar til at vente på den helt rette.

Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Send din ansøgning hurtigst muligt til vores salgschef.

Salgschef Poul Høgholt, poh@logosconsult.dk

Om Logos Consult A/S

Vi lægger vægt på at skabe langvarige kunderelationer. At det lykkes kan ses af, at 75% af vores kunder har været hos os i mere end 5 år. Vi betjener flere hundrede kunder og gennemfører mellem 30 og 50 implementeringsprojekter om året. 

Vi er et stærkt team af erfarne eksperter, udviklere og konsulenter inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV.

I flere end tusinde tilfælde har vi bevist, at enhver virksomhed, uanset størrelse og branche, kan bruge Business Central / Dynamics NAV til håndtering af administrative processer. Det handler om at se de muligheder, programmet rummer og om at få virksomhedens arbejdsprocesser optimeret, så den får fuldt udbytte af standardprogrammets funktionalitet.Gem job