Senior Test Manager til nemlig.com

Er du vild med Build-in Quality, kan du vise at tidlig test betaler sig samt sikre at de agile processer bliver forankret? Så har vi jobbet og kollegaerne klar til dig!

Som Senior Test Manager i vores Test & QA team er du medansvarlig for alle testrelaterede aktiviteter. Din vigtigste opgave er at sikre, at gennemførslen af test management for vores større leverancer bliver en succes, uagtet om de leveres agilt eller i projektregi. Det er også dit ansvar at koordinere og motivere organisationen til at tænke Shift Left, så vi opnår optimal kvalitetssikring fra starten.

Testområdet er rigtigt godt forankret i vores udviklingsafdeling, der består af mere end 60 medarbejdere i henholdsvis Danmark og Ukraine. I Test & QA er vi ansvarlig for alle testmiljøer, hvorfor en del af jobbet som Senior Test Manger er at sikre en effektiv udnyttelse af vores testmiljøer, bl.a. ved at modne organisationens tilgang til CI/CD.

Som Senior Test Manager er det vigtigt, at du hele tiden har fingeren på pulsen og at du kan fornemme hvor du skal træde til og give en hjælpende hånd med f.eks. prioritering af opgaver samt sparre med testerne. Så det er vigtigt, at du trives med at have mange bolde i luften og at du har et fantastisk overblik” fortæller Head of Test & QA, Tina Rohde.

Overblik og gode kommunikationsevner  

Gode samarbejds- og kommunikationsevner er vigtige for at lykkedes i denne rolle. Din arbejdsdag bliver i høj grad brugt på at bygge bro mellem de forskellige forretningsområder og IT. Derfor har du også et tæt samarbejde med vores End-to-End testere for derved at have et samlet overblik over alle End-to-End test cases og hvordan disse skal koordineres på tværs af forretningen.  

Dine konkrete arbejdsopgaver er:

  • Vedligeholdelse og forankring af testprocessen
  • Udarbejdelse af test strategier, testplaner samt rapportering
  • Facilitering af produktrisiko workshops
  • Koordinering af test på tværs af afdelinger 
  • Testunderstøttelse for scrum teams

Testerne sidder fordelt i 8 mindre scrum teams som omfatter udviklere, testere, scrum masters samt et DevOps team og de vil i nogle tilfælde have behov for din hjælp i forhold til guidance og coaching. Det kan f.eks. være spørgsmål omkring tilstrækkelig testdækning, hvilke testniveauer der skal afvikles, så i rollen får du et afgørende medansvar for at sikre, at vi opnår optimal testdækning. Dette gør vi ved at teste ud fra en risikobaseret tilgang, samt sikre at vores Quality Gates bliver overholdt ved hver release. 

Du viser vejen frem i det agile miljø

Som person har du et stærkt empatisk gen og du motiveres af at gå forrest og arbejde i et miljø, hvor samarbejde er i højsædet. Du er kommunikativ og brænder for at være den sparringspartner dine 
kollegaer behøver for at kunne arbejde hen imod mere CI/CD.

Desuden forventer vi at du har:

  • Minimum 3 års erfaring fra en lignende rolle 
  • Stor viden indenfor test af software 
  • Stærke evner på agile udviklingsmodeller, heriblandt SCRUM og CI/CD
  • Gode kommunikationsevner - både på dansk og engelsk 

Om du er Datamatiker, Datanom, Data Ingeniør, Datalog eller lignende er ikke afgørende, vigtigst er det, at du har en stor teknisk viden og virkelig brænder for test. Vi ser langt hellere at du har en ISTQB Certificering indenfor test, så som ISTQB Foundation eller ISTQB Advanced Test management. Har du tilmed erfaring med Behavior Driven Development er det et kæmpe plus, men ikke et krav.

Et stærkt sammenhold

Vi har gennem årene opbygget en unik tillidsbaseret kultur, hvor kommunikationen er uformel og ligetil. Teamet består af en rigtig god blanding af junior og senior testere som efterhånden kender hinanden rigtig godt og ved hvilke styrker de hver især har. Det betyder at vi i teamet er rigtig gode til at bruge hinanden til sparring på tværs og er gode til at hjælpe hinanden hvis der er behov for nogle ekstra hænder op imod en release. 

I teamet har vi et rigtig godt arbejdsmiljø. Der er godt humør, en uformel omgangstone og vi er gode til at hjælpe hinanden på tværs af afdelinger, så vi alle er en succes og når i mål til tiden”, fortæller Jeanette Hjort, der arbejder som End-to-End tester.

Lyder det som noget for dig og vil du med på holdet? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Michelle Glipman Smed på +45 29 41 14 84 eller mic@nemlig.com.

Ansøgningsfrist: 07-11-2021.

Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg jobbet her" - vi glæder os til at høre fra dig.Om nemlig.com

nemlig.com vil skabe en nemmere hverdag og et bedre liv for danskerne, og som landets førende onlinesupermarked leverer vi hver dag tusindvis af dagligvarer til danskere i hele landet. Vi har åbent 365 dage om året og har aldrig lukket, og med mere end 12.000 forskellige varer på hylderne kan vi dække alle indkøbsbehov. Vi har et kæmpe udvalg af økologiske varer, et stort discountsortiment samt unikke specialvarer fra udvalgte gård- og specialbutikker, såsom Bülow Lakrids, Lagkagehuset og Slagter Lund.

I dag arbejder her over 1400 medarbejdere, der fra hovedsædet i Brøndby leverer dagligvarer og måltidskasser til 83 % af alle husstande i Danmark. Vi er dog i konstant udvikling, og arbejder hver dag for at gøre det til en sjov, spændende og relevant oplevelse at købe dagligvarer online.

Gem job

nemlig.com
Publiceret: 11 October 2021

Arbejdssted

Location Brøndby