BI frontend-udvikler til Danmarks største e-han­delsplat­form


Vil du være med til at gøre en forskel og videreudvikle vores stærke BI løsning rettet mod vores mange leverandører? Hos os får du en unik mulighed for at udvikle nemlig.com’s Insight leverandørplatform med visuelle KPI dashboards, analyser og rapporter – og vi har netop brug for dig, der kan være med til at lette deres daglige arbejde med data.

Data er et strategisk indsatsområde for nemlig.com og intelligent brug af data er et centralt omdrejningspunkt. Vi har i dag en leverandørplatform, som vi gerne vil gøre endnu mere datadrevet og i højere grad tilpasset til vores trofaste leverandørers behov, så vi er med til at understøtte deres mål og herigennem være en perfekt sparringspartner. 

Derfor søger vi dig, som er en engageret og udadvendt BI frontend udvikler, der brænder for data og forstår at visualisere og omdanne data til indsigter, der giver forretningsværdi. Du bliver ansvarlig for at udvikle visuelle og indsigtsfulde dashboards, rapporter og analyser til vores dagligvareleverandører og tætte samarbejdspartnere. Du skal varetage dialogen med kategorifunktionen og vores leverandører og sammen identificere behovet for nye indsigter og analyser herunder udstille data, der vil minimere arbejdsmængden, lette arbejdsmetoderne og være visuelt indbydende for kollegaer og leverandører. 

Stor kontaktflade og tæt tilknytning til kategoriområdet og dagligvareleverandører     

Du bliver en del af et område i hastig udvikling og et team, der i dag består af ni kompetente og engagerede medarbejdere indenfor områderne BI backend, BI frontend og data science. Alle har et fælles mål om at gøre data tilgængeligt og udstille værdiskabende indsigter til hjælp for forretningen. Business Insight-teamet hører under CFO’en og understøtter - sammen med Finance Business Partnerne - hele virksomhedens behov for data og analyser.

Teamet består af en række dedikerede og specialiserede medarbejdere, som drives af at gøre livet nemmere for vores kollegaer på tværs af organisationen. Vi agerer katalysator for den datadrevne virksomhed og motiveres af at udforske og tage nye teknologier eller metoder i brug, som kan være med til enten at optimere eksisterende processer eller sørge for, at data bliver omdannet til reelle indsigter, som kan være med til at flytte forretningen”, Fortæller Gitte Nørby, – Business Insight Chef 

Du får en særlig tilknytning til kategoricheferne og -assistenterne, der sidder med de daglige kategori KPI’er og måler på de mest fordelagtige indkøb og skal supportere dem i forbindelse med spørgsmål til den interne Qlik Sense platform. Ydermere er du one point of contact for vores leverandører ved spørgsmål, vejledning og uddybende datafremstilling i forbindelse med nemlig.com’s insight leverandørplatform.

Identificere behovet for nye indsigter og videreudvikle eksisterende

Dine daglige opgaver har et naturligt omdrejningspunkt i nemlig.com’s insight leverandørplatform og den interne insight platform

Her kommer du bl.a. til at arbejde med at: 

  • Identificere behovet for nye indsigter og videreudvikle den nuværende leverandørplatform
  • Udvikle og vedligeholde visuelle og indsigtsfulde KPI dashboards, analyser og rapporter på insight leverandørplatformen samt på den interne insight platform med fokus på kategorileverancer
  • Varetage dialogen med leverandører vedrørende data og indsigt relaterede spørgsmål i samarbejde med Finance Business Partnerne og øvrige kollegaer i kommerciel samt kategoriorganisationen 
  • Undervise leverandører og kategoriorganisationen i brugen af platformen  

Serviceminded og imødekommende  

Du trives med at vejlede og undervise dine kolleger i brugen af platformen og i forståelsen af data. Som person er du udadvendt, imødekommende og brænder for at hjælpe andre mennesker. 

Vi forestiller os, at du har et par års erfaring på arbejdsmarkedet fra en lignende stilling eller fra konsulentbranchen, hvor du har erfaring med at udvikle, opbygge og designe BI løsninger med fokus på at skabe indsigtsfulde løsninger til brugerne samt erfaring med at lære andre at benytte løsningerne. Du skal trives med at være brobygger mellem forretningens behov og teknologien. Det er en fordel, hvis du har kendskab til retail, men vigtigst, at du har et solidt kendskab til BI frontend-værktøjer. 

Vores team er et sjovt og interessant at arbejde i – Vi har et godt sammenhold, vi har fingeren på pulsen og bidrager med data og indsigter til der, hvor forretningen bevæger sig hen. Efterspørgslen af data og behovet for udvikling og videreudvikling af nye indsigter er steget det seneste år. Teamet har også virkelig udviklet sig, og det er en god indikator på, hvor vigtigt data er for nemlig.com. Jeg ser frem til at få endnu en ny kollega, som kan være med på denne fantastiske datadrevene rejse”, Fortæller Business Insight Frontend udvikler, Line Fynbo Lindequist.

Vil du med i teamet? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Anne Mette Christoffersen på 53 39 28 03 eller amc@nemlig.com

Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg jobbet her." hurtigst muligt - vi glæder os til at høre fra dig. 

Ansøgningsfrist: 19-09-2021.Om nemlig.com

nemlig.com vil skabe en nemmere hverdag og et bedre liv for danskerne, og som landets førende onlinesupermarked leverer vi hver dag tusindvis af dagligvarer til danskere i hele landet. Vi har åbent 365 dage om året og har aldrig lukket, og med mere end 12.000 forskellige varer på hylderne kan vi dække alle indkøbsbehov. Vi har et kæmpe udvalg af økologiske varer, et stort discountsortiment samt unikke specialvarer fra udvalgte gård- og specialbutikker, såsom Bülow Lakrids, Lagkagehuset og Slagter Lund.

I dag arbejder her over 1400 medarbejdere, der fra hovedsædet i Brøndby leverer dagligvarer og måltidskasser til 83 % af alle husstande i Danmark. Vi er dog i konstant udvikling, og arbejder hver dag for at gøre det til en sjov, spændende og relevant oplevelse at købe dagligvarer online.

Gem job