Teamchef til it-drift og support


Har du lyst til at stå i spidsen for et team, der har ansvar for drift og support af Kræftens Bekæmpelses it-miljø?

Om os

It-afdelingen i Kræftens Bekæmpelse har ansvar for support, drift, vedligeholdelse og udvikling af en lang række it-løsninger, infrastruktur og end-user computing.

Dit fokusområde og ansvar bliver ledelse af et team på i alt 9 personer, der håndterer it-driftsopgaver omkring infrastruktur, it-sikkerhed og support, og du vil indgå i it-ledelsen i Kræftens Bekæmpelse.

Det tekniske setup kan kort beskrives således: Et on-premise driftsmiljø baseret på Microsoft, Linux og VMware serverteknologi. Vi anvender HP netværk og storage samt enterprise firewall. Software deployment udføres via EasyInstall. Endvidere benytter vi i stigende grad MS Azure og Office365.

Vores support håndterer ca. 1000 it-arbejdspladser (PC og MAC), print, telefoni og en lang række applikationer.

Om stillingen

Vores nye teamchef kommer til at have berøring med mange interessenter, herunder it-leverandører, ledere og superbrugere fra forretningen samt kolleger og medarbejdere i it-afdelingen. Det er derfor vigtigt, at teamchefen har en solid ledelsesmæssig erfaring og kan skabe en god dialog med udgangspunkt i den konkrete situation.

Teamchefen får til opgave at videreudvikle og skabe processer og rammer for en sikker og stabil it-drift. Det er væsentligt, at forretningens behov for it-drift og support tilgodeses samtidig med, at løsningernes sikkerhed monitoreres og vedligeholdes i takt med udviklingen.  

Teamchefen arbejder i tæt samarbejde med it-afdelingens business solution team og ser muligheder i et tværfagligt samarbejde om at løse projekter i fællesskab.

At følge med i den teknologiske udvikling vil være en naturlig del af jobbet, således at teknologivalg og vurdering af nye teknologiske muligheder bliver velfunderet og rettidig. Du er med til at sætte retningen for implementering af nye teknologier og metoder.

Om dig

Vi forestiller os, at du er en ambitiøs, systematisk og selvkørende leder, der formår at føre opgaverne i mål sammen med dit team. Du har et godt overblik og trives i en rolle, hvor du leder dit team med dyb forståelse for de faglige udfordringer og samtidig har blik for forretningens behov.

Du formår også at bringe din viden i spil, når opgaver kræver sparring i teamet eller samarbejde på tværs i organisationen. Desuden henter du inspiration udefra via dit netværk og ekstern dialog.

Du kan lide at arbejde med udvikling af dit team – du motiverer til høj faglighed og stærkt samarbejde.

Du har:

  • Erfaring med teamledelse, hvor du motiverer og udvikler dit team samtidig med, at teamet præsterer og leverer gode resultater
  • En faglighed, der udspringer af en teknisk viden om infrastruktur samt en systematisk og procesorienteret tilgang til it-drift og support (ITSM/ITIL)
  • God indsigt i it-arkitektur og it-sikkerhed (ISO2700x/CiS-20)
  • Analytisk tilgang til opgaverne og en stor ansvarsfølelse
  • Gode kommunikationsfærdigheder - både skriftligt og mundtligt
  • En relevant uddannelse som fx it-ingeniør, it-kandidat, datamatiker eller lignende

Vi tilbyder

Et meningsfuldt arbejde. En spændende mulighed for at udvikle dine lederkompetencer samtidig med, at it-drift og support i Kræftens Bekæmpelse styrkes.

Vi har fleksibel arbejdstid, og der må forventes vedligeholdelsesopgaver i fastsatte servicevinduer samt tilkald ved driftsforstyrrelser.

Du får løn og pension efter overenskomst mellem Kræftens Bekæmpelse og relevant faglig organisation. Vi har kantine, frugtordning, idræts- og kunstforening, og så er arbejdstiden naturligvis røgfri. 

Mere information

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte it-chef Annette Heckscher, 4015 4384, bedst mellem 8:30 og 9:00.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 19. September 2021


En ud af tre danskere bliver på et tidspunkt i deres liv ramt af kræft. To ud af tre bliver pårørende. Med så mange berørte vil vi samle befolkningen i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft, og som medarbejder kan du være med til at gøre en vigtig forskel. Kræftens Bekæmpelse er en demokratisk forening, hvor lokalforeninger og frivillige medvirker til, at vi når vores mål om, at færre får kræft, at flere overlever kræft, og at alle får det bedst mulige liv med og efter kræft.

Gem job