IT-pro­jekt­le­der søges til hverdag.dkEr du en stærk kommunikator og forstår du at oversætte forretningsmæssigeudfordringer til IT og vice-versa? Hvis JA - har vi jobbet til dig!

Forstil dig en arbejdsplads som hurtigt reagerer på nye udfordringer og tiltag. Forstil dig at du som medarbejder har let adgang til ejerne af virksomheden, hvor dine inputs tæller og bliver hørt.
Sådan ER hverdag.dk, og netop nu har du en unik mulighed for at blive en del af vores vækstrejse. Vi søger netop nu en IT-projektleder som vil være med til at skabe endnu bedre brugeroplevelser, for vores kunder. Som projektleder hos hverdag.dk bliver du en del af en ung og dynamisk kultur, hvor der er fokus på din udvikling, det sociale sammenhold og at skabe et optimalt udviklermiljø.

Vores nye IT-projektleder, har det teoretiske fundament i orden og ønsker at arbejde med IT-projektledelse i praksis. I rollen er det vigtigt at du er proaktiv, formår at løbende strukturere og optimere projekter - alt sammen for at opnå det bedst mulige slutprodukt for forretningen. Din opgave bliver derfor at sikre realiseringen af nye samt videreudvikle eksisterende IT-løsninger, så vi altid er på forkant.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Speccing af opgaver til integrationer mod leverandør/forretningen
  • Arbejde med alt fra udvikling af lagerlogistik til frontend, prisrobot og sørger for at vi er klædt ordentlig på til at kunne indgå på nye markeder rundt om i Europa.
  • Koordinering og styring af nuværende samt fremtidige It-projekter
  • Rapportering til stakeholders og ledergruppen

Hvem er du:

Du kan fx være nyuddannet kandidat, indenfor en relevant fagretning med specialisering indenfor digitalisering og projektledelse, fx som cand.mer.it, cand.it eller lignende – evt. suppleret med kurser i projektledelse, AGIL-udvikling eller lignende. Din vej til stillingen kan også være en relevant bachelorgrad, suppleret med 1-2 relevant årserhvervsfaring efter endt uddannelse. Er du nyuddannet vil du få en grundig oplæring. Det vigtigste for os er interesseret i at lære faget og har erfaring med at arbejde med styringsværktøjer.

Dine kompetencer:

  • God til at skabe relationer
  • Stærke engelskkundskaber både skrift og tale
  • Forstå vigtigheden af stakeholder management
  • God til at oversætte fra IT til den resterende del af virksomheden og vice versa
  • Finder det naturligt at dele viden samt opsøge ny viden, hvor det er nødvendigt
  • Hjemmevant i standard projektmetoder, styringsværktøjer og vant til at dokumentere dine arbejdsmetoder

Dit nye team:

Vores IT-team, som består af 7 medarbejdere, er altid i bevægelse og der er aldrig mangel på opgaver. Teamet har en uformel omgangstone, og er samtidig inkluderende og hjælpsomme. Din nærmeste leder er energisk, støttende og vil sørge for din kontinuerlige udvikling. Kommunikation er et nøgleord hos hverdag.dk og derfor er det vigtigt med en åben dialog mellem dig og resten af teamet.

Din nye arbejdsplads

Som medarbejder og IT-projektleder hos hverdag.dk bliver du en del af en ung og dynamisk kultur, hvor der er fokus på din udvikling, det sociale sammenhold og at skabe et optimalt udviklermiljø. Derfor har vi blandt andet firmafester, månedlig fredagsbar, firmafodboldhold, bordtennis når hovedet skal hviles og slush-ice til når det skal køles af. Vi tilbyder også en lækker frokostordning, fri vand/sodavand, udsøgt kaffe og snacks ad libitum.

Hverdag.dk er en del af Group Logistic ApS, som driver et antal fordelsklubber i Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og UK, og vi er på vej til at starte op på nye markeder, hvor vi gør det muligt for vores kunder at spare penge på deres daglige indkøb. Vi ser frem til at du kommer og hjælper os med at betjene vores voksende antal af kunder.

Er du interesseret?

Vi indkalder løbende til samtaler, så søg jobbet online hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen eller virksomheden så kontakt HR konsulent Mads Jørgensen på tlf. 42 63 22 54 eller mail mj@grouplogistic.dk.

Gem job