Senior softwa­re­ud­vik­ler til Apopro.dk

Hvis du brænder for at din kode gør en vigtig forskel for dine medborgere... så får du muligheden her!

Hos vores kunde Apoteka, som er udviklingsselskab for apopro.dk, får du som Senior Softwareudvikler en unik mulighed for at udvikle verdens bedste online apotek. Du vil få et bredt ansvar for udviklingen af apopro.dk's backend, både hvad angår arkitektur, design, search engine, teknisk infrastruktur, DevOps og de mange integrationer til andre eksterne systemer.

Apoteka’s vision er at udvikle fremtidens apotek, hvor et konstant bedre sortiment af både produkter og digitale medicinløsninger gør det nemmere både at forebygge og behandle helbredsproblemer i Danmark. Apopro.dk er i løbet af få år blevet det førende online apotek i Danmark med +1 mio. brugere.

Din hverdag i Apoteka

Udviklingsopgaverne vil især dreje sig om at udvikle C#/.Net backend og dataintegration services. Dette inkluderer at bygge features fra recept til online bestilling i apopro.dk, samt Apoteka’s egne systemer til levering af medicin og integrationer til 3. parts systemer, betalingsservices mv. Har du erfaring med e-commerce og logistik vil det være et plus. Desuden er du med til implementering af forbedrede DevOps rutiner, CI/CD, unit testing, teknisk dokumentation mv. Nogle af de større forestående projekter er udvikling af system til sikring af ultrakorte leverancer samt et loyalitetsprogram.

Du bliver en del af et voksende udviklingsteam bestående af backend og frontend softwareudviklere, data scientist, business analyst og senior test automation engineer. Udover udviklingsteamet kommer du til at arbejde sammen med en software product manager, den øverste ledelse, marketing og pharmaceuter. Din reference vil være direkte til Apoteka's CTO.

Vi forventer af dig

  • Du har +8 års erfaring med softwareudvikling og erfaring med de fleste af følgende teknologier: C#/.Net, XML, REST/JSON, relationelle databaser, Umbraco og Ucommerce
  • Erfaring med teknisk/system-arkitektur, forståelse af datasikkerhed og best practices
  • Solidt kendskab til agile metodikker og DevOps, inklusive CI og CD
  • Datalog eller ingeniør uddannet på min. bachelor niveau
  • Du er udadvendt og trives med at tage ansvar, går gerne forrest i teamet
  • Du har en analytisk og struktureret tilgang og sætter en ære i at sikre høj kvalitet
  • Du er hjælpsom og deler gerne ud af din viden

Du tilbydes

Du får en nøgleposition med stor indflydelse på at udbygge og kvalitetssikre den tekniske platform med brug af nye teknologier og forbedrede processer - og du er med til at sætte retningen.

Du vil opleve en dagligdag i en ultraflad organisation præget af hurtige beslutninger. Du vil blive en del af en venlig og humoristisk atmosfære, hvor I hver især har et stort ansvar og hvor kvalitet er i fokus. Apoteka er på en vækstrejse hvor du skal kunne rumme vis pragmatisme i forhold til måder at løse opgaverne på.

Apoteka bor i Greve - 2 minutter fra afkørsel 28. Selskabet har endvidere et kontor i København, som også benyttes. Virksomheden er i konstant vækst og er nu på ca. 60 medarbejdere. Arbejdspladsen tilbyder stor fleksibilitet ift. Arbejdstider, med hjemmearbejdsdage hvor det passer ind.

Apoteka – skaberne bag Danmarks største online apotek

En dansk virksomhed med hjertet og passionen på rette sted. Virksomheden har stor succes med en af verdens første "born digital" apoteker: www.apopro.dk med +1.000.000 brugere i Danmark. De har vundet adskillige priser, bl.a. er de blevet kåret af FDIH som Bedste nye E-handelsvirksomhed.

Apoteka har udviklet digital medicinplatform og kliniske algoritmer, der kombineret med en førende e-commerce løsning gør det muligt markant at forbedre den personlige rådgivning til slutbrugeren og ultimativt undgå mange af de medicineringsfejl, der har både menneskelige og økonomiske konsekvenser.

Som person og for at passe ind i Apoteka og Apopro’s kultur, er det vigtigt, at du kan identificere dig med en agil og hurtigt eksekverende tankegang. Selvom det ofte går stærkt, er det dog helt centralt i vores kultur at professionalisme, lovgivning, høj service og god kvalitet altid er i højsædet.

Der er rigtig mange facetter til Apoteka’s forretning og derfor er det essentielt, at du trives i et miljø, hvor ambitionerne er tårnhøje, strukturen er flad, eksekveringsmusklen veludviklet, og hvor samarbejde og respekt for andres områder ligger helt naturligt for dig da din succes vil være meget afhængig af, hvor godt du får det bedste ud af resten af teamet og dine evner til at samarbejde med dine kolleger i de øvrige afdelinger.

Læs mere om denne spændende virksomhed på apoteka.dk

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sara Juhl hos Bloom via sj@bloom.dk eller telefon 2086 0865. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV snarest muligt.

Gem job

Bloom søger for Apoteka
Publiceret: 3. oktober 2021

Arbejdssted

Location Greve