For­ret­nings­kon­su­lent med solid teknisk for­stå­el­se

Vil du med på en af de mest spændende udviklingsrejser i den grønne omstilling? Med Eloverblik skal det være nemt og sikkert at få adgang til data og at dele data med andre. Vær med til at gøre Eloverblik-platformen endnu mere attraktiv for elkunderne og for interessenter, der kan bruge data til at gøre en forskel i den grønne omstilling. I jobbet er du med til at sikre, at interessenternes behov bliver omsat til gode it-løsninger.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores kontor i Fredericia og hjemme.

Du sikrer fremdrift og forretningsmæssig værdi for vores interessenter

Du bliver en del af Energinet DataHub, hvor vi arbejder for at få mest muligt ud af Danmarks DataHub. Det gør vi både ved at drifte og videreudvikle vores kernesystem, og ved at videreudvikle og udnytte de muligheder, som DataHub har givet os for at gøre en forskel i den grønne omstilling.

Vi er et nyt selskab i hastig vækst og der er rigtig mange spændende opgaver på programmet på tværs af både it-udviklere, dygtige forretningseksperter og innovative forretningsudviklere. Jobbet er forankret i vores dedikerede Eloverblik-team, som ud over forretningskonsulenten, består af en kombineret Product Owner og Scrum Master og tre it-udviklere.

”Det er vigtigt for mig, at du er motiveret af at gøre en forskel, og at du er nysgerrig og drevet af Energinets mål om at accelerere den grønne omstilling – vi skal lykkes med en svær opgave sammen med resten af Energinet, og det kræver både mod og tillid at nå i mål. Du vil derfor lande i et job med stor frihed og stort ansvar, og hvor samarbejdet med dit team og Eloverbliks interessenter er det primære fokus,” siger Senior Manager Bodil Skov Jørgensen.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • Identificere behov og omsætte dem til user stories sammen med resten af Eloverblik-teamet
  • Indgå i løbende dialog med Eloverbliks Product Owner om prioritering af backlog
  • Indgå i dialog med teamets udviklere om konkrete udviklingsopgaver
  • Være Second-line til vores kundesupport på komplekse henvendelser vedrørende platformen
  • Samarbejde med øvrige forretningskonsulenter på tværs af Energinet DataHub

Du er forretningsorienteret, samarbejdsvant og har teknisk erfaring

Vi forestiller os, at du har en baggrund som cand.it eller lignende og gerne har et par års teknisk erfaring. Vigtigst er dog, at du som person er nysgerrig, relationsskabende og motiveres af at gøre en forskel. Du prioriterer og forstår værdien af samarbejde og relationer, hvorfor du trives med en stor kontaktflade. Ligeledes er du god til at kommunikere med forskellige interessenter. Du sætter høje mål for dig selv og dit team, og trives med en travl hverdag, hvor der ofte må træffes hurtige beslutninger. Du har interesse for teknologi og kan deltage i en teknisk dialog. Samtidig evner du at omsætte overordnede krav til specifikke leverancer med fokus på både de store linjer og detaljen.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 16. september 2021. Vi forventer at holde samtaler 21. september 2021 (1. samtale online) og 27. september 2021 (2. samtale i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Senior Manager Bodil Skov Jørgensen på telefon 61 24 43 64. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk


Energinet Datahub A/S ejer og driver DataHub – et centralt og uafhængigt it-system, der samler alle oplysninger om danskernes elforbrug og produktion. Vi sikrer afregning, standardiserede processer og ensartet kommunikation mellem aktørerne i elmarkedet. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Gem job