Business Architect

Har du en passion for Business og IT? Kan du støtte udviklingen af nye services som engageret SCRUM Master / service design Koordinator? Har du erfaring og interesse for at arbejde med data indenfor service økonomi og service performance? 

TSP (Technology, Services and Projects) er KMDs leveranceorganisation og dermed spydspids, når vi designer og implementerer de største og mest interessante projekter på det danske marked. I Service Portfolio afdelingen er vi et nyere team, som fokuserer på at bygge bro mellem vores kunders bestillinger og leverandørers løsninger, samtidig med, at vi konstant bruger data indsigt til at forbedre vores portefølje af services. 

Som Business Architect skal du dække roller som Projekt Leder, Service Design Koordinator, Service Data Analyst samt den helt traditionelle Business Architect, som arbejder i snitfladen mellem IT-arkitektur og forretningsbehov og/eller udvikling. 

Dine ansvarsområder bliver blandt andet: 

  • Koordinere udviklingsprojekter gennem Design of Service processen ud fra en agil metode
  • Designe forretningsarkitektur i strategiske projekter 
  • Bygge Business Cases og Business Justifications 
  • Oversætte forretningskrav fra kunder eller interne brugere til tekniske krav
  • Analysere Data
  • Opbygge data dashboards 
  • Arbejde med forretningsmodeller som TOGAF, SWOT, 5 Forces, Strategy Mapping, LEAN, Business Model Canvas og andre relevante redskaber

Om dig

Du ønsker at navigere i et komplekst IT-miljø og trække på relevante stakeholders for, at få det fulde overblik og indsigt, der er nødvendigt for at løse dine opgaver. Du arbejder selvstændigt med nytænkning, men kan lide at inkludere sparringspartnere og facilitere workshops, hvor du også selv er aktivt engageret. Du forstår nødvendigheden af at nedskrive beslutninger og implementere dem som aftalt. 

  • Du har en relevant uddannelse indenfor Business, Strategi, IT eller Management
  • Du er visionær og samtidig praksis orienteret  
  • Du er god til at skrive og tale på både dansk og engelsk 

Om os

Service Portfolio er et team som dækker hele service porteføljen fra håndtering og prioritering af forespørgsler på nye services, til udfasning af gamle legacy services. Vi arbejder med kundernes behov for standardiserede services samtidig med, at vi implementerer de bedste processer for at sikre den maksimale værdi af kunders løsninger. Dette indebærer eksempelvis at sætte bestillingsformler korrekt op i vores bestillings tool samt at minimere respons og resolution time SLA ved at bruge dataindsigt. Afdelingen er et nyere strategisk fokus, som blev implementeret i starten af året og hvor ambitionerne er tårnhøje. 

Som Business Architect indgår du i KMDs Service Portfolio afdeling sammen med funktioner, som Design Of Service Koordinatorer, Service Catalog Managers, Business Service Owners, SIAM Enerprise Architect og Service Data Analysts.  

Interesseret? 

Business Architect rollen forventes besat snarest, og vi opfordrer dig derfor til at sende ansøgning og CV hurtigst muligt. 

Kontakt Portfolio Management afdelingsleder Ditte Kjeldsteen på +45 60 17 74 32, hvis du vil høre mere om stillingen. 


KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation,

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job