Ana­ly­se­kon­su­lent med flair for it-pro­jekt­le­del­se


Vil du være med til at udvikle og koordinere måden vi arbejder med HR-data i Banedanmark? Og har du erfaring med omfattende analyser, it-projekter og kendskab til fx SAP HCM?

I sektionen HR Data & Systemsupport søger vi en analysekonsulent til at skabe sammenhæng og forståelse mellem data og forretningen. Som analysekonsulent vil du få en spændende og alsidig stilling, hvor du har en helt central rolle i forhold til koordinering af udviklingsprojekter samt analyse af HR-data.

Sammen med sektionschefen vil du tegne et billedet af, hvordan vi kan arbejde mere datadrevet, automatiseret og digitalt med HR-data i Banedanmark. Herudover vil du i tæt samarbejde med sektionschefen udvikle It- og digitaliseringsløsninger.
Endvidere vil du være ansvarlig for levering af data til tavlestyring for at sikre og skabe en bred forretningsforståelse.

Du vil indgå i området HR Personale, der er en del af Ressourcedivisionen, hvor arbejdsstedet ligger i vores moderne hovedkontor centralt i København. Vi har et tværfagligt arbejdsmiljø, med høj faglighed, men samtidig med en uhøjtidelig omgangstone. Du kan forvente et par rejsedage om måneden til vores kontor i Ringsted lige ved Ringsted Station.

Skarpe dataanalyser samt rapportering til direktionen

Som analysekonsulent involveres du i mange forskellige sammenhænge. Dine konkrete opgaver vil for eksempel omfatte følgende:

 • Udarbejde og udvikle analyser af HR-data
 • Udarbejde direktionsrapporter
 • Sikre fremdrift i projekter og opgaver, som bl.a. omhandler udvikling af SAP Fiori.
 • Sikre sammenhæng mellem ERP projekters tidsplan og andre lokale projekter
 • Koordinere større tværgående opgaver
 • Følge op og sikre rapportering til porteføljekontor
 • Understøtte sektionen med digitalisering og mere automatiserede processer
 • Forstå forretningens behov og omsætte dem til let tilgængelige IT-løsninger inden for HR

Excellente IT-kundskaber, kommunikationsevner og interesse for at udvikle brug af HR-data

Det er en forudsætning, at du har tung erfaring samt en relevant akademisk uddannelse, gerne IT-rettet eller anden uddannelse kombineret med en it-projektleder eller digitaliseringsbaggrund.

 • Du har erfaring med at drive projekter af høj kompleksitet
 • Har arbejdet med digitalisering og automatisering – gerne i en offentlig kontekst
 • Er analytisk og kan bearbejde, formidle og vejlede i brug data
 • Er stærk i Excel og gerne andre værktøjer fx Power BI eller lign.
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med SAP HCM, men ikke et krav.

Den ideelle kandidat er erfaren, ambitiøs, serviceminded og ikke mindst særdeles fagligt dygtig og motiveres af at levere skarpe dataanalyser og direktionsrapporter samt arbejde med digital udvikling inden for HR-området.

Sektionen løser ofte komplekse opgaver og har stor berøringsflade med mange interessenter. Det er derfor vigtigt, at du kan skabe overblik, skære problemstillinger til og gør teknisk fagligt stof let forståeligt. Du arbejder selvstændigt men har stærke samarbejdsevner og trives desuden med opgaver med mange interessenter og høj kompleksitet. Vi lægger vægt på, at du er fleksibel og trives i en dynamisk og alsidig hverdag med højt tempo.

Løn

Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen så kontakt sektionschef Anna Rosenkrantz de Neergaard via 4177 3602. Vi vurderer ansøgninger løbende, så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg jobbet her” og følger instruktionerne.

Ansøgningsfrist: 27-09-2021.

Gem job