Fullstack IT-ud­vik­lings­kon­su­lent


Er du udviklingsnørd ligesom os? Vil du have et udfordrende og afvekslende job som integrations- og udviklingsekvilibrist? Så er det dig vi mangler i vores ambitiøse Business Intelligence Unit.

Et udfordrende og afvekslende job

Som udvikler vil du indgå i vores hurtigt voksende team af BI-konsulenter og IT-udviklere på vores kontor i Aarhus N. Vi har en alsidig hverdag med udfordrende opgaver og masser af faglig sparring og personlig udvikling. 

Du vil blive en del af holdet, der sammen med kunderne klarlægger, hvordan vi kommer fra data og systemer til værdi for den enkelte kunde.

Vi er et team af datanørder, der sætter høj faglighed og sparring i højsædet. Hos os har faglig udvikling og certificeringer førsteprioritet, og vi arbejder målrettet med at holde data-nørderiet til 37 timer om ugen – hver uge.

Vi slipper ikke kunden når projektet er leveret – vi har drift i vores DNA og hjælper kunderne med at sikre, at de har en platform tilgængelig 24/7, hvor de kan træffe deres værdifulde databeslutninger.

Vi designer jobbet efter dig og dine drømme, hvor vi tager afsæt i vores kerneteknologier som er:

  •  C#
  • SQL
  • Python eller R
  • Azure

Om dig

Du har mod på at blive en værdiskabende integrations- og udviklingsekvilibrist, hvor værdien af at forstå forretningen og teknikken er ligeværdigt. Du har en relevant IT-baggrund. Du trives med at arbejde agilt og løsningsorienteret.

Om Unit IT

Unit IT er en sammensmeltning af tre højt fagligt kompetente it-leverandører med hver deres speciale. Du kender os fra tidligere som Outforce, MindZet og it-Craft. I 2018 har vi taget nyt fælles navn for at vise udadtil, at vi nu er én virksomhed med en bred palette af ydelser. Vi er for alvor blevet ’United’, om du vil.

Har du spørgsmål, så kontakt en af os:

Rune Bysted BI Lead, mobil +45 28 43 00 99, rby@unit-it.dk
Rasmus Glibstrup Unit Director, mobil +45 28 10 06 06, rg@unit-it.dk

Sammenhold er en del af vores dna

Vores wingman-kultur betyder, at vi har hinandens ryg. At vi tager én for holdet og giver hinanden en hjælpende hånd. Professionelt og personligt. For vi har alle en oprigtig interesse i hinanden og lysten til at bidrage til fællesskabet. At have hinandens ryg er kernen i vores kultur. I alt hvad vi laver. Men vi går ikke rundt og er rygklappere. Her er plads til at kalde en spade for en spade. Til at give ris, ros og gode råd. Og til masser af sort humor og dårlige jokes.

wingman-manifestet

Hos Unit IT er vi der for hinanden.
Professionelt og personligt. 

Vi kalder det wingman-kulturen. 

Fordi vi har hinandens ryg. 
Fordi her er højt til loftet.
Fordi vi tør at tænke langsigtet.
Fordi vi deler de samme høje ambitioner. 

Alligevel er vi helt nede på jorden. 
I øjenhøjde. Nærværende med vilje.  

Vi er Unit IT. Vi er united. 

#vierunitit #vierunited #wingmankulturen

Gem job