In­teg­ra­tion­sarkitekt til trans­ition fra Biztalk til Azure


Vil du arbejde med banebrydende teknologi i samarbejde med Microsoft i en organisation, hvor opgaverne gør en forskel for samfundet og den grønne omstilling? Du bliver en del af vores agile platforms-/integrationsteam, hvor du bliver en nøglespiller i forbindelse med Energinets satsning på Microsoft Azure og bringer din erfaring med integration i spil, når vi taler arkitektur fra enterprise- til applikationsniveau.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Udfordrende opgaver i komplekst integrationslandskab

Energinet benytter sig af mange forskellige systemer til at levere og handle med el og gas – og med mange systemer kommer mange integrationer, så der er nok af udfordrende opgaver at tage fat på i et komplekst integrationslandskab.

Som integrationsarkitekt bliver du en vigtig del af at vælge den rigtige teknologi og fremgangsmetode, når vores mange systemer skal forbindes på den bedste måde. Du er også med fra start, når nye idéer og udbud skal til review - og du bliver en del af Energinets IT Architecture Center of Excellence.

Rutineret integrationsarkitekt med praktisk erfaring i messaging og API’er

Vi forestiller os, at du har minimum 5 års erfaring i rollen som integrationsarkitekt, hvor du har arbejdet dagligt med messaging og API'er. Derudover kan du sige ja til tre eller flere af nedenstående punkter:

  • Erfaring med Enterprise Service Bus-platforme (ESB). Erfaring med BizTalk er et plus.
  • Erfaring med Azure Integration Services eller lignende teknologier (fra Cloud-vendors som Google, Amazon m.fl.) Fx API Management, ServiceBus, LogicApp.
  • Erfaring med større systemer med blanding af kritiske og ikke kritiske systemer samt integration til ERP, forretning m.m. Herunder også opdateringer af systemer, når de er i drift.
  • Praktisk erfaring med transformation fra ESB til agile integrationer, både på koncept- og teknologiniveau.
  • Praktisk erfaring med indlejring af cyber security i integrationer.
  • Kendskab til netværk og infrastruktur også i cloud.

Du trives i et agilt miljø, samarbejder godt på tværs af faglighed og bidrager til at løse opgaverne sammen, når teamet har brug for det. Du har gode analytiske evner, formår at omsætte forretningsbehov til konkrete løsninger og har en stor motivation for at arbejde med innovative løsninger, hvor få har været før. Du taler og skriver et godt engelsk.

Ansøgning og kontakt

Send cv og andre relevante bilag via linket ”Søg jobbet her” hurtigst muligt. Vi forventer at holde løbende. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset baggrund til at søge jobbet. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job