Key Account Manager til Atea i Aarhus eller Kolding


Kom og bliv en del af Norden største IT-virksomhed – vi søger Key Account Managers til et kundesegment, hvor virksomhederne typisk er mellem 200-1000 medarbejdere. Som Key Account Manager i Atea får du nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede it-specialister som kollegaer.

Bliv en af alle os i Atea

Vi søger en person, gerne med erfaring fra en lignende funktion, som kan indgå i team med andre Key Account Managers, som sælger hele Ateas portefølje til Ateas kunder og støtter dem med seriøs sparring ift. deres IT-ambitioner. Hvis du kan begå dig hos bredden af dansk erhvervsliv, elsker at sælge, trives med ambitiøse mål og kan bidrage til en høj kundetilfredshed, så er du måske den person, vi har brug for.

Du vil dels komme til at arbejde tæt sammen med kompetente kollegaer, som kender Ateas portefølje af produkter og services i detaljer, og dels være bindeleddet mellem dine kunder og Atea. Kunderne ligger fordelt i Jylland og på Fyn, hvor der vil blive forsøgt at tage udgangspunkt i en geografisk opdeling.

Du får det salgsmæssige ansvar for at drive aktiviteterne på eksisterende og nye kunder, som gør, at du kan arbejde i dybden og langsigtet med kunderne.

Du får en central rolle i at udfordre og inspirere kunderne inden for alle IT-infrastrukturdisciplinerne, uanset om Atea agerer som forhandler, integrator eller outsourcing partner. Du skal kunne spille dig selv og dit virtuelle team bestående af både tekniske sælgere og konsulenter på banen, som relevant sparringspartner i kundernes IT-rejse uanset hvor den måtte gå hen.

Denne unikke KAM-stilling, er en af de sjældne KAM-stillinger i IT-branchen, som favner så bredt. I rollen, kommer du til at sælge IT-infrastruktur fra alle de førende IT-producenter og fra Ateas services katalog.

Dine primære opgaver

 • Sikre at salgsmål opnås ved proaktiv adfærd
 • Formulere Ateas samlede value proposition overfor kunderne
 • Selvstændigt drive opportunities
 • Være på toppen af de vigtigste sager og løbende lede og støtte kolleger omkring dig
 • Etablere en stærk relation med de producenter, der er i spil hos kunderne
 • Løbende holde dig up to date med relevante producenters retning og positionering
 • Altid opdateret pipeline for egne opportunities og have en plan for hvordan sagerne vindes
 • Etablere dig som en værdifuld holdspiller, som formår at balancere dine aktiviteter mellem de forskellige interne og eksterne interessenter

Om dig

 • Har lyst til at gøre karriere og har høje ambitioner
 • Kan lide opsøgende salgsarbejde og elsker at kommunikere med andre mennesker
 • Du er social og udadvendt
 • Du er energisk og modig, og du ved, at ting tager tid og vedholdenhed betaler sig
 • Bruger struktur til at opnå ekstra gode resultater
 • Du er kvik og kan hurtigt sætte dig ind i nyt stof, uanset om du skal vurdere om Atea skal byde på en sag eller om der skal laves en vurdering på et forecast.

Kvalifikationer

 • Gerne erfaring fra lignende stilling. Alternativt erfaring med kundesegmentet 200-1000 medarbejdere.
 • Kan forstå kundens strategi og gennem værdibaseret salgsmetodik relatere denne til Ateas produkter og services
 • Naturlig interesse i hvordan IT bedst muligt understøtter kundernes forretning, nuværende IT-infrastruktur og deres cloud transformation
 • Udarbejde løsningsoplæg, businesscases og tilbud, der adresserer kundernes udfordringer og kan fremhæve værdien af eninvestering for kundernes forretning
 • Forstår at positionere de store IT-producenter og hvor markedet bevæger sig hen
 • Er trænet i at præsentere på små og store møder

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt: Snarest muligt.

Ansættelsessted: Aarhus eller Kolding.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kim Kristensen Sales Manager på tlf. 3078 1937.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 17. september 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Gem job

Atea A/S
Publiceret: 7. september 2021

Arbejdssted

Location Aarhus eller Kolding