Key Account Manager til En­ter­pri­se kunder på Sjælland


Har du lysten og evnerne til at begå dig blandt de største virksomheder i Danmark, og trives du med salg og ambitiøse mål og kan bidrage med en høj kundetilfredshed? Så er det måske dig, vi har brug for!

Bliv en af alle os i Atea

Vi styrker til stadighed vores salgsorganisation og søger derfor en erfaren Key Account Manager, der sammen med vores andre dygtige kollegaer skal sikre og udbygge vores nuværende position i markedet.  

Som Key Account Manager hos Atea gør du en positiv forskel hos nogle af landets største danske virksomheder. Vi arbejder dedikeret gennem et stærkt salgsmiljø, hvor engagement, faglig stolthed og godt humør er en del af vores hverdag.

Dine primære opgaver

Du får ansvaret for en spændende kundeportefølje hvor dine væsentligste succeskriterier består i at vækste kundernes forretning med fokus på høj kundetilfredshed.

Du arbejder metodisk og struktureret med kundespecifikke account planer og leder virtuelle kundeteams, bestående af de dygtigste konsulenter og løsningsrådgivere.

Om dig

Du er en passioneret sælger med øje for nye forretningsmuligheder og indgange til kunden. Du motiveres af jobbets muligheder for både at arbejde med strategiske kunder og kunder hvor salget er mere opportunity-drevet.   

For at få succes i rollen hos Atea, skal du have en stærk forretningsforståelse og økonomisk indsigt, kombineret med erfaring indenfor komplekst IT-løsningssalg, som gør dig i stand til at argumentere, udfordre og præsentere relevante løsningsmodeller, der skaber værdi for dine kunder. Du forstår hvordan kundernes forretningsstrategi omsættes til IT-strategiske initiativer fra C-level niveau, igennem IT-organisationen og ud i forretningen. Du kan etablere og lede et virtuelt team som matcher kundens organisation og understøtter kundernes strategiske initiativer. 

Ud over det forventes det, at du er:

 • Kundens foretrukne strategiske sparringspartner  
 • Selvstændig, struktureret og robust i alle salgets faser
 • God til at orkestrere et virtuelt salgsteam på tværs af Atea’s forretningsområder
 • Dygtig til at anvende salgsværktøjer til støtte for opnåelse af resultater  

Dem, som kender dig, ser dig som en person, der er:

 • Udadvendt og ikke bange for at opsøge kunden og være vedholdende
 • Fyldt med gennemslagskraft og tør udfordre kunden
 • Handlekraftig og formår at træffe beslutninger på det rette tidspunkt
 • Er i stand til både at opbygge, udvikle og vedligeholde stærke relationer på tværs af din organisation, mod kunden og vores partnere
 • En stærk kommunikator, som formår at kommunikere på en forståelig og motiverende facon - både mundtligt og skriftligt 

Kvalifikationer

 • Har en relevant og gerne en videregående uddannelse (fx cand.merc., HD2 el.lign.)
 • Har minimum 5 års erfaring med komplekst løsningssalg fra it-branchen
 • Har erfaring med salg fra Enterprise segmentet (virksomheder med +500 ansatte)
 • Har indgående kendskab til og erfaring med tilbudsprocesser hos store virksomheder
 • Er passioneret sælger med øje for nye forretningsmuligheder - og indgange til kunden
 • Kan dokumentere gode salgsresultater  
 • Motiveres af jobbets muligheder for både at optræde som sælger og rådgiver  
 • Er som person udadvendt, opsøgende og en teamplayer
 • Sikrer et højt kvalitetsniveau i dit arbejde og overholder aftaler og deadlines
 • Har gennemslagskraft, tør udfordre kunderne og formår at træffe beslutninger
 • Er en stærk kommunikator og flydende på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Ansættelsessted: Ballerup.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte VP, Enterprise East Michael Falck på tlf.: 3078 0443.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den. 25. sep. 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Gem job