Operation Spe­ci­a­list


Vil du være en del af Nordens førende team inden for Infrastructure Management og Application Operations? Så har du nu mulighed for at kickstarte din karriere i CGI’s afdeling for Application Operations, som teknisk konsulent.

Din kommende arbejdsplads

CGI er verdens 5. største it- og konsulentvirksomhed, og vi har adgang til nogle af verdens mest avancerede og gennemtestede teknologier. For at fortsætte vores ambitiøse udvikling har vi brug for endnu flere dygtige medarbejdere, som har lyst til at gøre en forskel, og som har talentet til at skabe udviklingen inden for operations og Infrastructure Management.

Application Operations i CGI

Vi søger dygtige, engagerede og selvstændige medarbejdere til vores Application Operations team i Ballerup. Den primære opgave i teamet er, at sikre stabil applikations-, platforms- og infrastruktur drift og foretage teknisk forvaltning af applikationer på kundernes infrastrukturplatform.

Det bliver i den forbindelse din opgave som teknisk konsulent, at deltage i såvel større transitionsprojekter, som den tekniske del af ændrings-/vedligeholdelsesprojekter på den eksisterende infrastruktur platform eller skiftet til en ny. Databaseadministration, Systemadministration og Middleware administration samt teknisk applikationsdrift er nøgleord for de opgaver der hører under den tekniske del af projekterne.

Projekterne gennemføres i et internationalt miljø, sammen med nordiske og europæiske kollegaer med ansvar for at projektet gennemføres fagligt forsvarligt og i overensstemmelse med gældende aftaler, regler og retningslinjer.

Dit kommende job

Som en del af Application Operations vil du bl.a. blive inddraget i at:

 • Designe, udvikle og implementere platforms- og infrastrukturløsninger til vores kunder.
 • Sikre tekniske løsninger, der imødekommer kundernes behov og måske endda overstiger kundernes forventninger.
 • Udføre konsulentrådgivning om tekniske detaljer på højt fagligt niveau samt best practice for både kunder og kolleger.
 • På sigt deltage aktivt i presales og tilbudsarbejde som SME (Subject Matter Expert).
 • Du er måske ikke eksperten endnu, men har et ønsker om specialisering inden for et eller flere it-tekniske fagområder – og du har måske allerede en idé om hvilke.

Derfor vælger vi dig

Du har en uddannelse, som fx: datalog, datatekniker, datamatiker, softwareudvikling, IKT ingeniør, computerteknologi og IT-teknolog, eller noget helt tredje. Du forventes at have opbygget en erfaring med en eller flere af ovenstående opgaver.

Som person er du åben, udadvendt og selvstændig, og du skal selv kunne byde ind på opgaver og skabe gode relationer til dine kollegaer og de kunder, vi arbejder for. Det er vigtigt, at du er analytisk og proces-orienteret og evner at sætte dig ind i en sammenhæng på et overordnet niveau for herefter at kunne gå ned i detaljen.

Nærmere bestemt ser vi gerne, at:

 • Du interesserer dig for løbende at tilegne dig ny viden om IT-branchen - for hele tiden at have den viden, som er nødvendig for at være den kompetente konsulent og sparringspartner for vores kunder.
 • Du kan formulere dig på et højt fagligt niveau både i skrift og tale – på dansk og engelsk.
 • Du er vedholdende og bliver motiveret af at finde løsninger på de mange forskellige problemstillinger, vi møder i samarbejdet med vores kunder, og du er god til at samarbejde på alle niveauer, både internt og eksternt.

Derfor vælger du os

Arbejdsglæde er altafgørende for både trivsel og succes. Derfor tilbyder vi i CGI ikke blot et spændende og udfordrende program, men også attraktive arbejdsforhold, bl.a.:

 • Høj faglighed og professionalisme i et internationalt miljø.
 • En virksomhedskultur, der løbende understøtter videreuddannelse og evt. certificering inden for dit specialeområde.
 • Et godt socialt miljø med stor respekt for hinandens faglige og personlige kompetencer
 • En mentorordning.
 • En førende virksomhed med stabil vækst og en sund økonomi.
 • Medejerskab af verdens 5. største it-servicevirksomhed gennem vores Share Purchase Program.
 • Attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineforhold og en initiativrig aktivitetsforening.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Director Gert Presutti på 42 14 12 57 for mere information om jobbet.

Arbejdssted: Ballerup
Antal ledige stillinger: 2
Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Snarest muligt

Gem job

CGI Danmark A/S
Publiceret: 7. oktober 2021

Arbejdssted

Location Ballerup