Drift­s­tek­ni­ke­re søges til Koncern IT


Brænder du for datacenter, backup og VMware og er samtidig selvkørende og drevet af at bringe vores Hosting Services sikkert til næste niveau? Så er du måske den kollega, vi søger til Region Sjællands Hosting Service team.

Region Sjælland er i gang med flere spændende nye projekter inden for dedikeret drift, datacenter, backup og sikkerhed. Vi har travlt og derfor har vi brug for 2 nye driftsteknikere. Hvis du er proaktiv, struktureret, god til at bevare overblikket og kan holde flere bolde i luften i en hektisk arbejdsdag, er det dig vi mangler.

Stillingen er en spændende mulighed for at udfordre dig selv i en hverdag, hvor høj teknisk faglighed, bredt IT-kendskab og stærke backup og VMware kompetencer er vigtige parametre for vores succes. Samtidig er der gode muligheder for at præge stillingernes indhold, idet de er nyoprettede, og vil have en bred berøringsflade.

Lyder det som noget for dig? Så læs videre og bliv vores nye kollega.

Du bliver en del af Koncern IT’s driftsafdeling, og du vil blive placeret i et team Hosting Services og vil indgå i et samarbejde på tværs af to Hosting Services team. Din arbejdsdag vil blandt andet indeholde følgende opgaver:

 • Datacenter
 • IT-sikkerhed
 • Server operativsystemer (Microsoft og Linux)
 • Backup og Restore
 • Deltagelse i driftsudviklingsprojekter
 • Vedligeholdelse af dokumentation
 • Faglig sparring og deltagelse i projekter
 • Deltagelse i servicevinduer uden for normal arbejdstid

Du kommer til at indgå i et team, hvor der er stort fokus på stabil drift, og hvor alle arbejder på at optimere og standardisere vores løsninger for at gøre hverdagen lettere for vore brugere. Du får mulighed for både personlig og faglig udvikling i et udfordrende job, hvor du vil servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandør forhold.

Vi forventer, at du besidder flere af følgende faglige kompetencer:

 • Har en relevant IT-uddannelse, gerne data-tekniker eller anden relevant uddannelse
 • Har en eller flere MS-certificeringer
 • Erfaring med VMware konfiguration og drift
 • Erfaring med Backup og Restore procedurer
 • Har en dybere forståelse for IT-sikkerhed generelt
 • Kan begå dig i en hverdag, hvor en del af kommunikationen foregår på engelsk
 • Er udadvendt og evner at kommunikere med brugere på tværs af faglighed og organisatoriske niveau
 • Du har på sigt mod på at indgå i en velfungerende vagtordning, som drives i fællesskab med dine nærmeste kollegaer
 • Er fortrolig med ITIL og at arbejde i en ITSM organisation.

Om dig

Som person har du gode analytiske evner og kan tænke stort. Du er ansvarlig, god til at samarbejde, faglig stærk og giver gerne din mening til kende, så vi får leveret de bedste løsninger.

Du har godt humør, gåpåmod og en god situationsfornemmelse.

Du evner at reagere hurtigt, prioritere og bevare overblikket i en til tider meget hektisk arbejdsdag. En del af dit arbejde foregår ude blandt brugerne, så et godt servicegen vil være en fordel.

Yderligere kan der forventes perioder med servicevinduer uden for normal arbejdstid, hvorfor vi forventer, at du er fleksibel.

Hvem er vi i Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 400 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. Derudover tilbyder vi også mulighed for hjemmearbejde efter aftale med egen leder.

Ansøgning

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og CV senest den 26. september 2021.

Vi afholder løbende samtaler.

Ansættelse pr. 01.12.2021 eller efter aftale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte Teamleder Caja Sabroe, tlf. 93 57 65 75 eller Funktionschef Jesper H. Andersen, tlf. 93 56 73 39.

Kontaktpersoner:

Navn: Caja Dilling Sabroe
Stilling: Teamleder
E-mail: cajas@regionsjaelland.dk
Telefon: 93576575

Navn: Jesper Houtved Andersen
Stilling: Funktionschef
E-mail: jespa@regionsjaelland.dk
Telefon: 93567339

Gem job