Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Fræk virk­som­hed søger IT-pro­jekt­le­der med ud­vik­le­rer­fa­ring

  • Vil du have ansvar for nogle af Danmarks frækkeste opgaver og være en del af et team med god og dårlig humor?

”Du kommer til at sætte dit præg på Danmarks største erotiske datingsite og styrke vores position i markedet endnu mere,” fortæller indehaver Susie Castenlund.

Den frække dreng i klassen

Scor.dk har siden 1998 været mødestedet på nettet for par og singler, som søger fræk sexdating, en sød kæreste eller nye venner.

Tag ansvar for vores fremtidige IT-projekter

Som projektleder bliver du en del af et helt specielt og erotisk univers, hvor du får ansvar for løbende at lede udviklingen af apps og features på vores hjemmeside. Desuden spiller du en nøglerolle i mange af vores andre opgaver, eksempelvis når vi skifter til nyt software eller opdaterer vores hjemmeside.

Du får et tæt parløb med en grafiker, en teknisk projektleder, en regnskabsassistent, 4 supportere og ledelsen samt 5 engelsktalende udviklere i Ukraine, som du er i daglig kontakt med og besøger 2-3 gange om året.

”Du har ikke selv hænderne nede i kodningen og udviklingen, men det er dig, der er tovholder og sørger for, at vores projekter kommer i mål. Og hvis du selv har en god ide, er vi mere end åbne for dit input, så du også kan sætte præg på vores univers.” – Susie

En lang række teknologier

Vi arbejder primært med .Net, Core og Vue/Node.js samt Android/iOS appudvikling. Derudover anvender vi GitLab og mange andre sprog og teknologier såsom Quasar/Material, linq2db, Mediator, Fluent Syntax (FTL), Axios, Adobe XD & Photoshop, JetBrains Rider samt Git og Docker.

En smule under bæltestedet

”Vi er jo Danmarks frækkeste mødested, så det er klart, at du ikke skal blive forskrækket, når humoren er lidt under bæltestedet. Vi har det supersjovt sammen, og du ser selvfølgelig en masse erotik i hverdagen. Men bare rolig, vi sidder hverken i lak eller latex, så du kommer helt, som du er.” – Susie

Vi har en meget fri jargon på arbejdspladsen og fokus på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vores arbejdsvilkår er yderst fleksible, og vores kontor ligger på Køge Torv, fem minutters gå-gang fra stationen. Der er gode parkeringsmuligheder og mulighed for at arbejde hjemmefra.

Har du erfaring fra en lignende rolle?

  • Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende rolle, og at du behersker dansk og engelsk på skrift og i tale, da du skal være i daglig dialog med udviklerne i Ukraine.
  • Du har generel forståelse for kode- og programmeringssprog – gerne .NET og GitLab.
  • Du har iværksætterånd, og du har lyst til at arbejde med nyskabende teknologier inden for SoMe/kommunikationsapps samt løbende at nytænke muligheder og features til vores produkt, samt definere og beskrive disse tiltag.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til GDPR.
  • Som en del af vores erotiske univers skal du ikke have berøringsangst.

”Du skal søge det her job, hvis du vil have indflydelse på tusindvis af danskere hver dag. Det er noget helt specielt at have betydning for så mange menneskers erotiske oplevelser.” – Susie

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex, Jens Wang på 72 45 90 74. Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Kender du ikke Scor.dk? Så bør du tjekke vores site, inden du sender en ansøgning, da det er voksendating med erotisk indhold.

Kontaktperson

Senior IT-rekrutteringskonsulent
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 5. oktober 2021

Arbejdssted

Location Køge