DevOps Engineer til Com­pu­ters­ha­re


Er du interesseret i at arbejde i en global koncern, hvor mulighederne er mange, og har du lyst til at arbejde med nyudvikling af Computershares eksisterende løsninger til administration af selskabers ejerregistre, så er det måske dig vi mangler?

Computershare er en international koncern med flere end 12.000 medarbejdere på verdensplan. Virksomheden er verdens førende leverandør af rådgivning og projektledelse inden for administration af investorer (ejerbogsføring), insidere, generalforsamlinger og aktielønsprogrammer.

På det danske kontor er der 25 engagerede medarbejdere, der arbejder tæt sammen om at servicere og skabe værdi for virksomhedens kunder, som primært omfatter børsnoterede selskaber og investeringsforeninger samt store unoterede selskaber med en bred aktionærskare.

Computershare udvikler intelligente software-løsninger, der effektiviserer administrationen og sikrer compliance for kunden. Innovation, teknisk ekspertise, fleksibilitet og tætte kunderelationer danner fundamentet for den succes, der er skabt. Computershare er derfor en stabil og troværdig samarbejdspartner for Danmarks førende virksomheder.

Om jobbet

Vi søger en stærk Dev/Ops Engineer til videreudvikling og eksekvering af vore web-baserede finansielle løsninger.

Du vil få en alsidig og spændende hverdag i en virksomhed, hvor der arbejdes struktureret og resultatorienteret i en ånd af kreativitet og iderigdom.

Dine væsentligste opgaver vil være at:

 • selvstændigt og i samarbejde med dygtige kollegaer at bygge og vedligehold værktøjer til implementering, overvågning og drift af virksomhedens løsninger. Herunder fejlfinding og løsning af problemer i vores udviklings-, test- og produktionsmiljøer.
 • deltage aktivt og engageret i hele processen – fra analyse og behovsafdækning til estimering, design, udvikling og implementering.
 • være bindeled og aktiv del af et lokalt team af udviklere. Og samtidig være del af en international koncern, hvor der er mulighed for at trække på ekspertise og opsøge viden i den globale organisation, når det er nødvendigt.

Er det dig vi leder efter?

I rollen som Dev/Ops Engineer for Computershare Denmark får du rig mulighed for at opsøge og drive opgaver i samarbejde på tværs af IT og forretningen generelt. Samtidig bliver du vigtig del af virksomhedens leveranceplatform, hvor du sparre og deler viden med dine kollegaer for at udvikle produkterne.

Du har gode kommunikationsevner og formår at skabe netværk på tværs af organisationen og identificerer nøglekompetencer.

Vi søger en kandidat, hvor følgende kvalifikationer vil være en fordel:

 • Du har erfaring med og er motiveret for at arbejde IT Operations på private platforme samt struktureret automatisering og scripting.
 • Du er sikkert bachelor, ingeniøruddannet eller datalog eventuelt specialiseret i Computer Engineering.
 • Som person er du udadvendt og god til at skabe netværk i organisationen. Du er systematisk, fleksibel, ansvars- og kvalitetsbevidst
 • Du kan arbejde selvstændigt, holde mange bolde i luften og selv kunne starte og holde fast i opgaver til gennemførsel.
 • Har kendskab til ITIL-baserede processer – måske endda ITIL-certificeret
 • Arbejdssproget i Danmark er dansk, men kode og dokumentation skal være på engelsk ligesom al kommunikation med de internationale afdelinger foregår på engelsk.
 • Du har formentlig kendskab til .Net Core 5 og Visual Studio og derudover kommer du også til at arbejde med følgende teknologier: MVC5, HTML5, JavaScript, Blazor, WCF, TFS og Continuous Integration.
 • Det er ikke så afgørende om du kender det ene værktøj bedre end det andet. Det vil være en fordel, at du har en agil tilgang til opgaverne og forstår TDD, DDD, at arbejde med patterns, ORM værktøjer, IoC samt Scrum/Kanban (Trello).
 • Du brænder for at automatisere og effektivisere drift og processer.

Lidt mere om Computershare som arbejdsplads

Du vil blive tilbudt uddannelse og træning i forretningens værktøjer og processer. Desuden går Computershare meget op i at pleje deres medarbejdere, og man spiser som regel sammen til frokost, hvor der bliver stillet en attraktiv kantineordning til rådighed. Frugt, kildevand, kaffe og te er selvfølgelig altid til rådighed.

Computershare sidder i lækre nye lokaler omgivet af grønne områder i Lottenborghus tæt på Lyngby centrum og Sorgenfri Station, hvor det er nemt at komme til med S-tog eller bil.

Løn

Løn, pensionsordning og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller virksomheden Computershare, så kontakt Recruit IT – Partner Brian Rønnemoss på tlf. 4250 3232 eller Partner Claus Porse på tlf. 2087 8617.

Mangfoldighed og inklusion

Som en global virksomhed byder Computershare mangfoldigheden velkommen, og vi modtager med glæde ansøgninger fra alle. Hos Computershare mener vi, at en kultur af inklusion er afgørende for at levere gode resultater. At tiltrække, fastholde og udvikle en mangfoldig arbejdsstyrke, hvor medarbejderne føler sig værdsat og respekteret, hjælper medarbejderne med at nå deres fulde potentiale. Som virksomhed hjælper denne mangfoldighed os til bedre at afspejle og forstå vores kunders behov, og dermed til at opnå bedre resultater. Som en global organisation med en stadig mere agil arbejdsstyrke er vi åbne over for medarbejdernes behov for fleksibilitet på arbejdspladsen. Læs mere i vores globale politik om mangfoldighed og inklusion.

Om Computershare Limited (CPU)

Computershare er verdens største og førende leverandør af investorservices. På det danske marked er vores kerneprodukter ejerbogsføring, generalforsamlingsservices og administration af aktieløn. Computershare blev grundlagt i 1978 og har været noteret på den australske fondsbørs siden 1994. I dag beskæftiger Computershare over 12.000 ansatte på verdensplan, og leverer services i 21 lande til mere end 16.000 kunder. For mere information, besøg www.computershare.com.

Gem job