Systemad­mi­ni­stra­tor til inLogic


Er du skarp på Microsoft-teknologier, og brænder du for at levere skarpe IT-løsninger til uddannelsessektoren? Så er det dig vi søger til vores kunde, inLogic.

Som systemadministrator kommer du til at arbejde med hele uddannelsesmarkedet i Danmark og også internationalt og vil få en hverdag, hvor du er med til at levere central og forretningskritiske IT-løsninger til skoler i Danmark og udlandet.

Hvem er du?

Du har et grundlæggende godt kendskab til Microsoft Azure Cloud løsninger og trives ved at arbejde i teams, hvor den løbende kundekontakt og opfølgning er en naturlig del af dagen. Erfaringer med Identity Management løsninger, især inden for uddannelsesområdet vil være en klar fordel, men er ikke krav.

Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet, men du har et velforankret CV der overbeviser om dine tekniske kompetencer, og du sidder sandsynligvis i en lignende stilling i dag, hvorfra du har 3-5 års erfaring.

Du trives i rollen som den udførende ressource og kan lide at have fingrene i maskinrummet, både når der skal opbygges og vedligeholdes.

Du arbejder selvstændigt og projektorienteret og tager naturligt ansvar for dine opgaver, som du løser både individuelt og sammen med teamet, i tæt samarbejde med projektkoordinatoren.

Dine kvalifikationer:

  • Windows Server Management, herunder firewall, DNS, Group Policy Management o.a.
  • Erfaring med Microsoft SQL databaser (læse/skrive og execute statements)
  • Grundlæggende forståelse for powershell/scripts
  • Erfaring med Microsoft Azure Cloud Architecture / Networking / VM management
  • Microsoft Office 365 og Microsoft 365 platformen
  • Du behersker dansk og engelsk på forretningsniveau. Tysk er en fordel, men ikke et krav.

inLogic tilbyder dig et spændende og udfordrende job i en åben organisation, hvor der er højt til loftet, en uformel omgangstone og stærkt sammenhold.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruit IT, Partner Johni Pihl Pedersen på tlf. +45 26 37 75 35


Om inLogic:

inLogic er en markedsledende software virksomhed, som udvikler moderne skole-IT-løsninger til hele uddannelsessektoren indenfor Identity Management Software, Mobile Apps og webportalløsninger – samt bistår skoler i alle niveauer af digitaliseringsprocessen. De er en ambitiøs virksomhed i vækst, med kunder inden for 16 forskellige uddannelsestyper i Danmark samt kunder i Grønland, Færøerne og Australien og Tyskland. Du bliver en del af et stærkt team med de bedste Education IT-løsninger i branchen. Virksomheden er førende på det danske marked og er i gang med at ekspandere til internationale markeder.

Gem job