Erfaren Ser­vi­ceNow Ad­mi­ni­stra­tor søges til Statens It


Statens It har gennem de seneste år investeret kraftigt i ServiceNow platformen som den primære teknologiske værktøjsunderstøttelse for interne it service management-processer. Roadmap for implementeringer af ny funktionalitet er stor, og den eksisterende backlog for ændringsønsker byder også på mange spændende og udviklende opgaver. Vi integrerer til kunders ITSM-løsninger og kører derudover en robot platform på UiPath, som spiller sammen med nogle af vore ServiceNow løsninger.

Har du 1-2 års erfaring som ServiceNow Administrator og hånd om programmering? Så er det måske dig, vi søger.

Om stillingen

Vores platform spænder over flere ServiceNow moduler indenfor ITSM og ITBM. Du vil komme til at beskæftige dig med løsninger og spændende processer inden for incidents, request, change til projects, tidsregistering, Knowledge og Ressource Management samt automatiseringsopgaver. Du har eventuelt en baggrund i programmering og bruger i dag denne viden i arbejdet med ServiceNow. Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med anvendesen af ITIL processer i en driftsorganisation, da der er brug for kendskab til brugernes procesmæssige udfordringer.

Du bliver en del af et mindre udviklingsteam i Ballerup, der i dag tæller fire profiler. Opgaverne er mange, og du kommer til at arbejde med support såvel som udviklingsopgaver, hvor analyse og forbedringer af processer er væsentlige elementer. Du kommer til at skulle bevæge dig på flere niveauer i Statens It’s organisation og blandt de kunder, der benytter sig af vores tekniske løsninger. Vi forventer derfor, at du er i stand til at skabe forståelse og at samarbejde både teknisk og forretningsmæssigt.

Om dig

Din arbejdsmæssige baggrund indebærer eksempelvis erfaring med:

  • ServiceNow opsætning – f.eks. ITSM eller ITBM modulerne
  • at kode – f.eks. i JavaScript. PowerShell ikke en forudsætning, men en fordel
  • erfaring med integrationer, webservices og interesse for robotteknologi (UiPath)
  • anvendelse af ITIL processer i en driftsorganisation.

Vi ser gerne, at du som person har stærke analytiske, problemløsende og kommunikative kompetencer samt at du:

  • løbende har holdt dig uddannet via målrettede kurser og relevante certificeringer
  • trives i et agilt miljø (Scrum/Kanban), hvor der er fokus på brugernes adoption af ServiceNow løsningen
  • motiveres af at løse komplekse problemstillinger
  • er vant til at tage udgangspunkt i brugerens/kundens hverdag
  • taler og skriver både dansk og engelsk.

Uddannelsesmæssigt kan der være flere veje, men du har formentlig afsluttet en mellemlang eller lang it-uddannelse.

Statens It tilbyder

Vi tilbyder et job i en åben, uformel og dynamisk organisation, som er præget af et meget højt fagligt niveau. Du vil møde en uformel og fleksibel arbejdsform med dygtige og kompetente kolleger. Derudover vil du få mulighed for at opnå unik erfaring og være med til at præge udviklingen på it-området på tværs af statens mange institutioner i et af Danmarks sikreste og mest komplekse it-miljøer.

Ansættelsesforhold

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, p.t. Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Gert Blak på telefon 24 94 66 76.

Ansøgning

Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg jobbet her” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest den 21. september 2021.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

Gem job