System manager med lyst til at arbejde med IT-sikkerhed


Er du personen, der kan overskue et kompliceret IT-miljø, og har du et naturligt drive og en passion for at efterlade tingene i en bedre stand, end du overtager dem?

Kan du overskue komplekse tekniske og forretningsmæssige problemstillinger, sikre at sikkerheden på systemerne udvikles, forbedres og balanceres med forretningens ønsker og behov? Og kan du forklare IT-sikkerhedsløsningerne, så både medarbejderne og ledelsen kan forstå dem og træffe fornuftige valg baseret på disse forklaringer?

Så er du måske vores nye system manager med fokus på IT-sikkerhed, og du må derfor gerne læse videre.

Arrivas IT-platform er bygget med henblik på at skabe synergi mellem systemer og forretning samt højne brugen af IT i Arriva. Vores platform består af en bred portefølje af IT-systemer primært med vægt på Microsoft, AWS, Workday og SAP. Derudover har vi en masse specielsystemer, som bruges i driften af vores flåde, der dækker alt fra busser, tog, færger og biler.

Vi tager i disse år mange nye løsninger i brug, ligesom grænsen mellem OT og IT begynder at forsvinde. Din rolle vil være, med sikkerheden som fokus, at medvirke til at optimere og sikre disse løsninger.

På sikkerhedssiden tager vi udgangspunkt i frameworket CIS20, når vi prioriterer vores indsats på sikkerhedsområdet. Dette arbejde har afstedført, at vi de seneste år har implementeret flere nye sikkerhedsløsninger, som du vil blive ansvarlig for, ligesom du vil blive primær ansvarlig for det fortsatte arbejde med CIS20 og andre sikkerhedstiltag i Arriva.

I jobbet vil du:

  • Være en del af teamet, der driver den lokale installation i Arriva Danmark
  • Udvikle, opsætte og idriftsætte kontroller i forhold til IT-sikkerhed og stabilitet på systemerne
  • Følge op på disse kontroller og igangsætte de nødvendige foranstaltninger for at imødekomme sårbarheder
  • Afdække, planlægge og eksekvere på IT-sikkerhed i forhold til strategier for nye og eksisterende IT-løsninger samtidig med, at der fortsat sikres en høj oppetid, så vi understøtter Arrivas forretning
  • Sikre forståelsen af IT-sikkerheden mellem Arrivas komplekse og forretningskritiske systemer.
  • Hjælpe med at sikre bedre udnyttelse af platformene samt en enklere, simplere og mere flydende IT-sikkerhed på interne og eksterne systemer
  • Assistere ved udfærdigelsen af road-maps ved at sikre, at disse tilgodeser IT-sikkerheden i allerede kørende løsninger samt på nye og kommende løsninger
  • Deltage aktivt i IT-projekter fra start til slut.

Om dig:

Vi forventer, du har en bred kerneviden formentligt opnået gennem flere års drift af større IT-miljøer. En IT-faglig uddannelse er velkommen, men erfaring og gode resultater fra tidligere stillinger kan opveje færre år på skolebænken. Måske arbejder du allerede fast med IT-sikkerhed, men det kan også være, at du bare har en stor interesse for IT-sikkerhed, som driver dig mod at tage det næste skridt i din karriere mod dette spændende og hastigt voksende område inden for IT.

Vi forestiller os, at du har erfaring med at kortlægge processer og ønsker at deltage aktivt i projekter helt fra kravspecifikation til vellykket implementering.  Derudover vil viden om en eller flere af følgende være at foretrække: Microsoft, Azure, AWS, ERP-systemer, overvågning, Integrationer, applikationsarkitektur koblet med en god forretningsforståelse.

Det er desuden vigtigt, at du drives af lysten til at levere nye, bedre, veldokumenterede IT-løsninger med fokus på en risikobasseret tilgang til IT-sikkerhed.

Vi dikterer ikke, hvordan du skal gøre tingene. Til gengæld forventer vi, at du er i stand til at navigere i en kompleks forretning i et internationalt miljø og levere, hvad du lover.

Et abstraktionsniveau, der gør, at du kan tænke nye løsninger, vil styrke dit kandidatur.

Systemerne skabes i samarbejde med vores europæiske kolleger i Arriva Group, derfor er engelsk på et højt fagligt niveau en nødvendighed og et par rejsedage om måneden, når vi igen kan dette, er med i pakken.

Arriva Danmark er spredt ud over hele Danmark, hvorfor det vil være en fordel, hvis du har kørekort og egen bil.

Om os

Vi tilbyder spændende og krævende opgaver i en organisation, hvor opgaverne løses ved, at du får et stort ansvar og dertilhørende frihedsgrader til at skabe de optimale løsninger. Du får et netværk af kompetente kolleger, der kan hjælpe dig med faglig sparring og godt kollegialt sammenhold.

I Arrivas IT-afdeling er vi 10 dedikerede medarbejdere. Vi har en travl og en uforudsigelig hverdag, da vi servicerer hele Arriva Danmark bestående af ca. 3500 medarbejdere. Til gengæld er vi supergode til at bakke hinanden op og har en humoristisk omgangstone, som gør, at vores hverdag aldrig er kedelig.

Kontaktperson:

Henrik Andersen 
Henrik.C.Andersen@arriva.dk

Ansøgningsfrist: 30-11-2021.

Gem job