Erfaren softwa­re­ud­vik­ler


Til udvikling af digital signaturløsning hos Cryptomathic

For Cryptomathic søger vi en erfaren udvikler til teamet, der udvikler Cryptomathic Signer.

Cryptomathic Signer er en digital signaturløsning, som giver banker og offentlige institutioner verden over mulighed for at tilbyde kunder og klienter en sikker og brugervenlig digital signaturservice. Cryptomathic Signer understøtter juridiske og tekniske standarder, som muliggør udstedelse af Advanced Electronic Signatures (AdES) and Qualified Electronic Signatures (QES).

Du får et udfordrende job, hvor du i samarbejde med dine kolleger på teamet kommer til at arbejde med videreudvikling af Cryptomathic Signer. Bemandingen på teamet udgøres af 6–8 udviklere samt en teknisk projektleder.

Du kommer til at deltage i alle aspekter af udviklingsarbejdet: analyse, design, udvikling og test, herunder naturligvis automatiske tests. Alle Cryptomathics teams arbejder agilt efter Scrum og Kanban, og de enkelte projekter er relativt korte (ca. 6–12 måneder).

Hos Cryptomathic vil du indgå i et velfungerende arbejdsmiljø med høj faglighed, og der er åbenhed overfor individuel videreuddannelse. Du har mulighed for at udvikle dig enten som ekspert indenfor et område eller gå projektleder– eller arkitektvejen, og Cryptomathic forfremmer internt til denne type stillinger.

Faglige kvalifikationer

Vi forventer, at du har en relevant IT–uddannelse som f.eks. datalog eller ingeniør og har min. 2 års professional udviklingserfaring. Du er velfunderet i Java og gerne flere programmeringssprog, f.eks. JavaScript. Du håndterer Gradle byggescripts med rutine og ved, hvordan man bygger en moderne webservice. Du viger ikke tilbage for at skrive en Dockerfile eller to. Hos Cryptomathic anvendes både MS SQL og Oracle databaser, men erfaring med andre databasetyper er også velkomment.

Det er en fordel men ikke et krav at du har erfaring fra den finansielle sektor samt har grundlæggende kendskab til kryptografi.

Engelsk og dansk taler og skriver du flydende.

Din personlighed

Du er ansvarsfuld og initiativrig, kan både arbejde selvstændigt og i teams, og du er god til at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Du trives i et agilt miljø, hvor der er fokus på kunden og høj kvalitet.

Du tilbydes

Et spændende udviklingsmiljø i en innovativ virksomhed med meget kompetente kollegaer, hvor der er mulighed for at arbejde på forskellige projekter over tid.

Lønpakken indeholder både pensionsordning og sundhedsforsikring samt fri parkering i Aarhus Midtby. Desuden har de mange sociale arrangementer via deres personaleforening.

Om Cryptomathic

Cryptomathic er beliggende i Aarhus C. De er ca. 50 medarbejdere i Aarhus. Virksomheden har salgskontorer i UK, USA og Tyskland, og sammenlagt er ca. 70 medarbejdere ansat i Cryptomathic.

Cryptomathic har succes med at udvikle og implementere deres sikkerhedsløsninger til især banker og finansielle virksomheder over hele verden. Deres produkter indgår i mange forskellige sikkerhedsløsninger hos kunderne inden for områder som sikker autentificering og digitale signaturer (f.eks. netbank og juridiske dokumenter) samt nøglehåndtering (f.eks. i forbindelse med udstedelse og brug af betalingskort).

Se mere information om Cryptomathic på www.cryptomathic.com

Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på mail dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning, dit CV og eksamenbeviser snarest muligt.

Gem job