Systemad­mi­ni­stra­tor til Linux


Brænder du for Linux? Er du klar til at bidrage i den spændende proces med bl.a. at implementere afløseren for NemID og opbygge en OpenShift containerplatform? Og vil du være en del af en stor it-afdeling, hvor udvikling, udfordrende opgaver og samarbejde er en naturlig del af dagligdagen? Så send os din ansøgning nu.

Hvad består jobbet i?

Du kommer til at indgå i infrastrukturteamet, der arbejder med alle dele af it-infrastruktur; både installation og konfiguration af servere, automatisering via scripting og vedligehold af servere og infrastruktur generelt.

Du får opgaver og ansvar inden for områder som:

 • Etablering af miljøer og applikationer baseret på Linux-teknologier
 • Fejlsøgning og optimering på forretningskritiske applikationer
 • Automatisering og optimering gennem scripts og programmeringssprog
 • Deltagelse i løbende driftsprojekter
 • Daglig drift af Region Midts samlede infrastruktur
 • Vedligehold, forbedring og styring af infrastrukturplatforme
 • Opgaver i henhold til sikkerhed og patching af infrastruktur
 • Etablering af servere til projekter og leverancer

Hvad kan vi tilbyde?

Dit arbejdssted er fleksibelt men med tilknytning til kontoret i Århus, hvor alle i Linux-teamet er tilknyttet.

Vi har stor fokus på trivsel, arbejdsglæde og fleksible arbejdsrammer i It-afdelingen. Vores fleksible rammer giver mulighed for at veksle mellem at arbejde hjemme og på kontoret. I It har vi tillid til hinanden, og du vil blive en del af et stærkt fællesskab, hvor vi alle tager medansvar for at levere en sikker og stærk performance, til gavn for borgere, patienter og ansatte i Region Midtjylland.

Vi har fokus på din udvikling

Vi kan tilbyde et tilpasset introduktionsforløb, så du bliver klædt på til din start i It. Du får bl.a. en mentor fra dag et, og du vil løbende deltage på vores interne akademi, så du får en bred forståelse for hele It-afdelingen. Derudover vil du jævnligt deltage i udviklingssamtaler og 1:1-samtaler med din leder, så der hele tiden er stor fokus på både din trivsel og faglige udvikling.

Hvem er du?

Du bliver en del af et mindre team på fem medarbejdere. For os er det vigtigste, at du som person både fagligt og personligt passer ind i vores eksisterende Linux-team, som består af  specialister, der sætter en ære i sikker og stabil drift. Vi er en del af området Server & Storage, og i teamet er vi alle teknisk skarpe på Linux-teknologier. Vi er på udkig efter dig, som arbejder selvstændigt og systematisk med dine opgaver, er opsøgende i dialogen med andre, og som har en positiv og udadvendt tilgang samtidig med, at du har mod på at kaste dig ud i nye opgaver.

Det er essentielt, at du er teknisk dygtig og gerne har flere års erfaring inden for nedenstående discipliner:

 • Design og opsætning af løsninger på Linux platformen
 • Linux-distro/teknologier
 • User management
 • Automatisering af driftsrutiner
 • Kendskab til VMware

Vi benytter teknologier som Redhat, AIX, Solaris, Ansible, Git, Docker, Python m.fl.

Det bliver du en del af

Du bliver ansat i området Server & Storage. Her får du 25 dygtige kolleger med forskellige uddannelses– og erhvervsmæssige baggrunde. I Region Midtjyllands it-afdeling er vi ca. 500 ansatte. Server & Storage hører under It-Drift med ca. 100 medarbejdere.

I Server & Storage sætter vi pris på vores humoristiske sans og muligheden for at have det sjovt sammen. Vores leder, Jens, går ind for frihed under ansvar og lægger vægt på selvstændighed, faglig kompetence og ordentlighed - selvfølgelig altid med fokus på sikker og stabil drift. I It er vores samarbejde baseret på tillid, og vores værdier og samarbejdsværdier, som vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt lige så højt som faglige kompetence.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Jens Stougaard Frederiksen på 2365 7545 eller jensfr@rm.dk.

Send din ansøgning senest den 26. september 2021. Vi regner med at holde samtaler den 5. oktober 2021, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.


Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af ca. 500 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job