Erfaren Scrum Master

Motiveres du af at skabe gode rammer for dine kollegers trivsel og effektivitet? Og har du appetit på at bruge og udvikle din agile værktøjskasse i praksis? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en erfaren Scrum Master til vores to teams, der arbejder med Kundeudvikling og udvikling af løsninger til at bekæmpe hvidvask (AML/KYC) – to teams med mange grænseflader.

Du får mulighed for at udvikle de to teams i deres agile rejse og være med til at forme deres måde at arbejde på. Vi har en uformel omgangstone, et solidt sammenhold og sætter faglig og personlig udvikling højt.

Bring din praktiske erfaring i spil

Som Scrum Master coacher og guider du de to teams, og bruger de agile metoder til at skabe værdi. Du har fokus på at bringe samarbejdet til nye højder, hvor du via din viden og erfaring skaber rammerne for kollegerne til at blive endnu mere effektive og leverancedygtige.

Du lykkes i jobbet, når du:

 • Sammen med de to teams skaber forbedringer og faciliterer processerne indenfor refinement,  retrospective, planning, review osv.
 • Beskytter et Squad mod unødige forstyrrelser og har ansvaret for at eliminere forhindringer, som de ikke selv kan håndtere.
 • Løbende udvikle et Squad i at forbedre deres agile færdigheder ud fra en erkendelse af, at rejsen aldrig er slut.
 • Støtter et Squad med at identificere aktuelle og fremtidige kompetencebehov i forhold til det eller de produkter, de leverer.
 • Via din coachende adfærd skaber forandringer og resultater gennem andre.
 • Skaber god trivsel og sikrer synergi mellem teams og Product Owner.
 • Bringer din erfaring i spil i organisationen og sparrer med andre Scrum Masters omkring det agile setup.

Du bliver Scrum Master for to teams i afdelingen - Kernebank

Vores udviklingsorganisation er gået all in på at udvikle efter de agile principper. Vi er organiseret efter faglig orientering i squads og kompetencemæssige fællesskab i chapters. Du bliver Scrum Master for Kundeudvikling samt AML/KYC-udvikling, hvor du sammen med kollegerne vil skabe og optimere centrale kundeprocesser. Kernebank har base i Jyske Banks Hjemsted i Silkeborg - Se dine kommende kollegaer her.

Dine arbejdsopgaver består bl.a. af:

 • Facilitering af daglige Scrum-events, sprintplanning og retrospective – med fokus på at skabe dialog, fjerne forhindringer, sikre effektive processer og konstruktiv feedback.
 • At støtte Product Owner i facilitering af refinement og vedligeholdelse af product backlog.
 • Coaching og løbende dialog i teamet og med forretningen.
 • At skærme teamet fra udefrakommende forstyrrelser.
 • At sikre løbende kommunikation internt i teamet og eksternt for at skabe transparens.
 • Sammen med Product Owner og Chapter Lead at skabe trivsel og motivation samt holde fokus på continuous improvement - hos den enkelte og i forening.

Din profil

Du er certificeret Scrum Master med praktisk erfaring og arbejder formentligt i dag i en lignende stilling. Du har det agile mindset og principperne inde under huden og brænder for at forbedre samarbejdet mellem kollegerne og interessenter. Du har motivationen og evnerne til at arbejde med den konflikt og modstand, der kan være en del af et squads hverdag. Med dit smittende humør i sammenhæng med et solidt drive fastholder du fokus på at afslutte opgaver og processer. Via din initiativlyst og nytænkning stræber du hele tiden efter at udvikle dine teams til at forbedre sig, og samtidig har du blik for at støtte dine omgivelser. Du er i stand til at tænke leverancer og mål på tværs af teams og har hele tiden fokus på at omsætte behov og ønsker til leverancer med forretningsmæssige høj værdi.

Ansøgning

Vi vurderer og behandler de indkomne ansøgninger løbende, men ansøgningsfristen er d. 24.09.2021.
Senior HR Partner Karsten Seeberg vil tage sig af din ansøgning. 

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Bjarne Krebs
Chapter Lead og Product Owner
krebs@jyskebank.dk
89 89 22 25
61 35 01 10

Annette Kjærgaard
Product Owner og Senior Forretningsudvikler, Kundeudvikling
annette.kjaergaard@jyskebank.dk
89 89 21 97

Gem job