IT-udvikler


Djurslands Bank søger en stærk full stack-udvikler

Har du lyst til et udfordrende og afvekslende job som full-stack udvikler, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på forretningen? 

IT-udvikler med stor indflydelse 

Vi søger en dygtig IT-udvikler, der har lyst til et spændende og udviklende job, hvor du sammen med teamet skaber effektive og it-understøttende processer i banken. 

Som full stack it-udvikler kommer du blandt andet til at… 

  • deltage i nyudvikling såvel som videreudvikling af de eksisterende it-løsninger
  • arbejde med RPA teknologi (kapow)
  • deltage i den daglige it-drift.

Din profil 

Du er en full stack IT-udvikler, der er lærenem og har mod på at udvikle dig hurtigt i takt med opgaverne. Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som fx datalog eller datamatiker.

Du har erfaring indenfor IT-området og en stor lyst til at være en del af et mindre team. Du trives i en rolle, hvor arbejdsdagen spænder fra IT-udvikling, sparring og procesoptimering til IT-drift. 

Vi forventer, at du… 

  • har gode samarbejdsevner og en god forretningsforståelse 
  • har erfaring med C# og API udvikling 
  • har kendskab til frontend teknologier (gerne Javascript og Angular) 
  • har kendskab til Microsoft SQL

Det vil være en fordel, hvis du…

  • har kendskab til RPA (Kapow)
  • har en god forståelse for UX/UI
  • har interesse for – men ikke nødvendigvis erfaring fra - banksektoren.

Du er kendt som en engageret, analytisk, selvstændig og udadvendt person. Du evner at bevare og håndtere komplekse problemstillinger, men går i detaljen, når det er nødvendigt. Du har blik for den daglige trivsel blandt kollegaerne, og du bidrager til den gode stemning - også når det går stærkt. 

Medarbejder i en stærk lokalbank 

I banken har vi en høj trivsel og arbejdsglæde blandt medarbejderne. Vi er et bundsolidt pengeinstitut med gode nøgletal og vækster med nye afdelinger og kunder.

Dit arbejdssted bliver primært på hovedkontoret i Grenaa, hvilket giver gode muligheder for samarbejde med de øvrige stabsfunktioner i banken. Men der vil være fleksibilitet i forhold til at arbejde delvist fra andre lokationer – dels i bankens øvrige afdelinger dels hjemmefra.

Du bliver en del af et team af dygtige kolleger i IT-afdelingen, som beskæftiger sig med it-udvikling, procesoptimering, lancering, Business Intelligence og it-drift. I jobbet vil du også få kontakt til og samarbejde med Bankdata – et af Danmarks største finans-it huse, der leverer hoveddelen af bankens standardsystemer.

Herudover tilbyder vi nogle attraktive ansættelsesvilkår og medarbejdergoder, herunder bl.a. 6 ugers ferie og 5 omsorgsdage om året samt flekstid. Som medarbejder hos os får du også en god pensionsordning, en sundhedsforsikring, en tandforsikring og en gruppelivsforsikring. 

Interesseret?

Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte IT-chef Svend Rostgaard Thielsen på mobil 4017 4017.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning – der naturligvis behandles fortroligt – snarest muligt og senest 26. september 2021.

Bemærk venligst, at vi forbeholder os retten til løbende at invitere til samtaler og eventuelt besætte stillingen før ansøgningsfristens udløb.

Gem job