Azure/.Net Developer

Brænder du for udvikling af analytiske løsninger? Vil du være en del af et hurtigtløbende team med god sparring og spændende kundedrevne opgaver? Som vores nye kollega, vil du skulle arbejde kreativt og selvstændigt på innovative løsninger igennem en proces, hvor du i høj grad vil være med til at præge retningen!

Om jobbet

Som vores nye kollega vil du indgå i en dynamisk forretningsenhed, KMD Data, Information Management and Analytics (DIMA) med en resultatorienteret ledelsesstil, hvor der er højt til loftet og rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Til gengæld forventer vi, at du er selvkørende, tager ansvar og forstår at kommunikere med dine kollegaer.

Du kommer til at arbejde i et stærkt fagligt fællesskab i DIMA med 160 erfarne kollegaer, hvor fokus er at levere værdiskabende projekter og produkter til både det offentlige- og private marked. Dette sker i projektteams, hvor projektledere, forretningsspecialister, BI-konsulenter og udviklere arbejder tæt sammen om at løse kundernes udfordringer.

Teamet du ansættes i, består af 6 kollegaer, der arbejder med analytisk orienteret opgaver. I teamet optræder en flad organisationsstruktur, hvor der er fokus på tillid, selvstændighed og ansvar. Som Azure/.Net-udvikler i teamet, vil du have god mulighed for sparring omkring dine arbejdsopgaver, men det forventes også, at du selv tager initiativ og søger løsningsforslag til de faglige udfordringer. Du vil desuden skulle samarbejde på tværs af vores organisation, indgå i dialog med kunderne og være medvirkende til at sikre den rigtige balance mellem deres ønsker, projekttimer og værdien af løsningen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Arbejde som en del af et team på kundedrevene opgaver.
 • Arbejde med nyudvikling.
 • Deltage i videreudvikling og vedligeholdelse af eksisterende løsninger.
 • Foretage behovsafklaringer sammen med kunder og forretningsspecialister.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse, gerne kombineret med erfaring inden for felter som:

 • Azure
 • .Net/C#
 • Devops Pipeline
 • CICD
 • Monitorering og Load Tests
 • Angular
 • Docker
 • Kubernetes

Vi forventer ikke erfaringer inden for samtlige af de ovennævnte felter - det vigtigste er, at du arbejder proaktivt, motiveret, er konstruktivt tænkende og kan sætte dig ind i nyt materiale. Desuden forventer vi, at du kan begå dig ubesværet både på dansk og engelsk, du trives med at være en del af et team, og du har en ”flair” og begejstring for udvikling – måske koder du i din fritid?

Om KMD

KMD er blandt Danmarks største it- og softwarevirksomheder med afdelinger i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Hovedparten af KMD's forretning udspringer af egen softwareudvikling, og virksomheden udvikler og leverer it-løsninger til kommuner, regioner, stat og private virksomheder.

KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 6 mia. Kr. og 3200 ansatte i hele Danmark, Sverige, Norge og Polen. Blandt KMD’s datterselskaber er BanqSoft, Edlund og Charlie Tango. KMD har i 40 år spillet en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske velfærdssamfund, og virksomheden har sin andel i, at den offentlige sektor i Danmark i dag fremstår som en af de bedst drevne, mest effektive og digitale offentlige sektorer i verden.

Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation.

Vil du vide mere?

Vi holder løbende samtaler så send din ansøgning hurtigst muligt.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Section Emil Sarauw på telefon 20 70 86 05.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job