Senior Test Spe­ci­a­list

Vi søger en Senior Test Specialist til digitaliseringsprojekter med KMD WorkZone – er det dig? 

Om os

KMD WorkZone har de seneste år haft en betydelig vækst inden for digitalisering af den offentlige sektor i Danmark, og vi vil med denne indsats styrke vores kompetencer til at sikre leverancekvalitet på tværs af vores kunder i KMD WorkZone.

Har du lyst til at sikre it med indsigt i vores løsninger til kunderne? Og har du lyst til at få fingrene godt ned i ”muldet”? Så kan du meget vel være den kvalitetsbevidste testspecialist, som vi søger efter.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse. Endvidere har du en solid erfaring med kvalitetssikring, og du:

 • Har gennemslagskraft og kan lede teststrategier
 • Har gode kommunikationsevner og kan kommunikere og rapportere til både eksterne kunder og interne interessenter
 • Har erfaring med udarbejdelse af en teststrategi samt efterfølgende operationalisering og eksekvering af denne 
 • Har praktisk testerfaring, at du er ISTQB certificeret (Foundation er tilstrækkeligt)

Dine opgaver, som testspecialist består overordnet i:

 • Deltage ved udformning af teststrategier 
 • Kvalitetssikre brugerkrav/lovgivningskrav ud fra kravspecifikationer/use cases eller tekniske løsningsbeskrivelser.  
 • Planlægge og gennemføre testforløb
 • Udarbejdelse af testspecifikation og testrapporter.
 • Styrke testområdet vha. testrapporterings- og automatiseringsværktøjer.

I rollen som Senior Test Specialist vil du arbejde tæt sammen med vores kunder og medvirke til at udvide den indflydelse og forretning, som vi i dag har hos disse kunder. Du vil indgå i et team af erfarne konsulenter i KMD WorkZones Consulting afdeling, hvor du får en enestående chance for både at påvirke vores teststrategier, værktøjer samt vokse fagligt og personligt med de mange spændende opgaver og udviklingsmuligheder.

Vi forventer, at du er:

 • Interesseret i IT og kan at se muligheder i at kvalitetssikre IT-systemer. 
 • Har erfaring med testarbejde, udarbejde test cases, testrapport og en generel god forståelse for hvordan IT kan anvendes til at understøtte arbejdsgange
 • Analytisk tænkende med en struktureret arbejdsform
 • Positiv og imødekommende hos kunder
 • Stærk til at formidle komplekse budskaber på enkel vis
 • Tager naturligt lederskab og ansvar for opgaver
 • Kan tænke kreativt og er idégenererende og løsningsorienteret
 • Er selvkørende, engageret og resultatorienteret
 • Kan håndtere mange parallelle aktiviteter under tidsmæssigt pres
 • Du trives med testarbejde og kan lide at være i tæt kontakt med vores kunder

Relevant arbejdserfaring er et krav, typisk opnået fra en større IT-virksomhed eller inden for staten, eller hvis din karrierevej har bibragt dig de efterspurgte kompetencer ad anden vej. Specifik erfaring med testafvikling ifm. implementering af IT-løsninger i kategorien EIM eller sags- og dokumenthåndteringsløsninger (ESDH) er et yderligere plus. 

Om rollen og din profil

Som Senior Test Specialist bliver din primære rolle at eksekvere test cases, udarbejde testrapporter, visitere fejlrapporter, analysere og forstå kravspecifikationer og samtidig sikre at processerne lever op til løsningens sikkerhedskrav. Herunder at kunne sætte sig ind i hvordan kunders løsninger understøtter deres forretning.

KMD WorkZone certificering

Du certificeres i KMD WorkZone, så du forstår produkterne og kan have en dialog med kunder omkring bedst mulig systemanvendelse. Vores erfarne konsulenter står naturligvis altid klar til at støtte dig og dele deres erfaringer med dig.

Din fornemste opgave bliver at sikre, at KMD WorkZones kunder får den maksimale værdi af den løsning, de har investeret i og implementeret i deres forretning ved at kvalitetssikre, at kravsspecifikationerne er indfriet i den udviklede WorkZone løsning. 

Din profil er kendetegnet ved at være udpræget kundeorienteret og helhedsorienteret og du formår at bygge bro mellem teknik og forretning. Personligt er du ambitiøs og dedikeret til dine opgaver og dit ansvar. Du har et højt energiniveau og gennemslagskraft og du kan lide at have indflydelse og få implementeret dine tiltag.

Love it_live it

KMD er Danmarks største, sjoveste og mest seriøse legeplads for it-talenter. I KMD er vi ligeglade med, hvor du får dine gode ideer. Bare du deler dem med os. Er du klar til at logge på dit livs stærkeste netværk?

Ansøgningsfrist på stillingen er d. 3. oktober 2021. Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Department, Elnaz Farahnak, på telefon 41169000. Vi afholder løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning afsted.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job