Cy­ber­sik­ker­heds­spe­ci­a­list til Jyske Bank


Vil du være med til at tage IT Sikkerhed til det næste niveau? Vil du være på en arbejdsplads, hvor vi sætter din personlige og faglige udvikling i højsædet. Et sted, hvor respekt og læring går begge veje uagtet faglig baggrund, kulturel baggrund, erfaring eller køn. Fra første dag kommer du til at gøre en forskel, hvor du vil indtage en plads på et hold, der allerede gør en forskel.

Vi arbejder efter, at fortsat at udvikle vores IT-sikkerhedsniveau, som har rykket sig massivt oven på de seneste års store investeringer, og vi har derfor brug for nye talenter.

Vi søger en dygtig IT-sikkerhedsspecialist med solidt teknisk fundament, og med stor interesse for at udvikle sig inden for IT-sikkerhed, og sikre vores IT-infrastruktur og digitale løsninger imod Cyberangreb.

Jobbet

Du kommer til at have en central rolle i at udvikle IT-sikkerhedsfunktionen samt sikkerheds- og risikokulturen i koncernen. Sammen tager vi udgangspunkt i dine spidskompetencer, sætter mål for dig på tværs af flere sikkerhedsdiscipliner. Der vil være et klart fokus på sikring af digitale løsninger, og at vi opdager og håndterer sårbarheder og trusler inden de gør skade på vores forretningsprocesser.

Konkret skal du understøtte afdelingen og koncernen i at:

 • overvåge og sikre at det operationelle sikkerhedsniveau konstant er højt og modstandsdygtigt over for udviklingen i trusselsbilledet. Dette indebærer bl.a. kendskab til væsentlige trusselsaktører og deres TTP’er.
 • optimere vores sikkerhedsprocesser, så vi altid er klar og beredte,
 • udføre sikkerhedskontroller og tests. Her vil du blive udviklet i forhold til at vurdere testmetoder og metrikker og omsætte dine resultater og viden til brugbare handlingsplaner til at bringe sikkerhedsniveauet på højt niveau. Tests kan indebære planlægning samt udførsel af tests,
 • sikre at vores leverandører leverer effektivt på sikkerhedsfronten.
 • sikre bred perspektivering, når sager løses. Sikkerhedsstyring og risikostyring i den finansielle sektor indebærer et særligt fokus på at kunne forstå og omsætte forretningsrisici til de mest optimale og konkrete handleplaner.

Din profil

Vi har brug for en teknisk orienteret profil, hvor det vigtigste er, at du har et solidt IT-fagligt fundament at bygge oven på samt at du har en brændende motivation til at udvikle dig inden for IT-sikkerhed. De foretrukne egenskaber for denne fuldtidsstilling er:

 • Solide færdigheder og teoretisk viden om Cloud security – Office, PaaS og IaaS services, og sikring heraf i MS Azure
 • Gerne erfaring med CSA STAR krav og rammeværk
 • Erfaring med udvikling – udviklingssprog er underordnet, men forståelse for app, webudvikling, powershell og andre scriptsprog er positivt.
 • Gode kommunikations- og rapporteringsegenskaber og forståelse for dataanalyse og databearbejdning (eks. i Excel, Tableau el. lign.), som kan omsættes til Dashboards og koncis ledelsesrapportering
 • At du trives i en funktion, hvor du selv kan strukturere din dag i et initiativ tagende miljø
 • At du kan arbejde opsøgende, og at du er en kollega, der spiller sig selv fri og dine teamkolleger gode
 • At du er nysgerrig og engageret i at udvikle dig. En vigtig del af at holde et højt sikkerhedsniveau er udvikling og formidling. Du skal derfor trives med at rådgive og formidle råd, undervise og gå i dialog med vores udviklere og PO’er omkring dit ekspertiseområde.

Du har en baggrund som ingeniør eller datalog, eller anden teknisk baggrund med specialisering eller præferencer inden for IT-sikkerhedsområdet. Du har min. 2-3 års erfaring, gerne fra den finansielle eller tilsvarende reguleret sektor, eventuelt arbejdet som konsulent eller leverandør, hvor kunderne var i en reguleret sektor.

Afdelingen

Vores IT-sikkerhedsafdeling er i rivende udvikling foranlediget af et trusselsbillede, som konstant udvikler sig og grundet øgede regulatoriske krav. Vi er organiseret agilt og du vil indgå i squad’et ”Operationel IT-sikkerhed”, men samlet set, består vi af medarbejdere med evner, der spænder fra dels teknisk IT-sikkerhed til risikostyring og IT-jura.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgningerne vurderes løbende men ansøgningsfristen er d. 03.10.2021. 

HR Partner Maia Siune vil sammen med lederteamet tage sig af din ansøgning. 

Gem job