Front-end eller Full Stack udvikler


- til udvikling af state-of-the-art kryptografiske løsninger

Vores kunde Sepior er et aarhusiansk start-up, der leverer state-of-the-art kryptografiske løsninger til key management inden for cloud, fintech, blockchain og kryptovalutaer.

De ønsker at udvide deres produktportefølje med en applikation til kryptovalutaer og vi søger derfor en virkelig dygtig Front-end eller Full stack udvikler, som skal tage ansvar for frontend udviklingen på dette nye produkt.

Denne applikation skal være tilgængelig på gængse web- og mobilplatforme. Der vil blive skabt et mindre team, som abejder fokuseret på denne nye applikation. Derfor er denne stilling en unik mulighed, hvor du kommer til at præge og få indfydelse på den tekniske del af dette epokegørende nye produkt.

Sepiors produkter er et resultat af mange års forskning på Aarhus Universitet og Alexandra Instituttet. Virksomheden er ejet af lokale stiftere samt en stor international fintech-virksomhed.

Deres kerneteknologi er baseret på multiparty computation (MPC) og secret sharing, og de er blandt de bedste i verden inden for anvendelse af disse teknologier. Som én af ganske få virksomheder i verden arbejder Sepior med den nyeste forskning inden for MPC.

Det forventes, at du kan medvirke til:

  • Valg af passende sprog og teknologi til at bygge frontend løsningen – back-end-delen af løsningen forventes udviklet i Go
  • Design og implementation af en moderne brugeroplevelse
  • Evt. full-stack erfaring og/eller evne til at sparring omkring design af backend interfaces mv.

Stillingen vil blive tilpasset dine kompetencer og den erfaring, du kommer med. Du kan være front-end eller full stack udvikler - Sepior er åben for begge dele, blot din fokus og interesse er på frontend udvikling. Har du også erfaring med UX er det en fordel, men intet krav.

Faglige og personlige kvalifikationer

Du har formentlig en kandidatgrad i datalogi eller lignende relevant uddannelse i softwareudvikling. Vi vægter højt, at du har en del års erfaring med frontend udvikling og er en faglig kapacitet inden for dit felt.

Hvis du har erfaring med kryptovalutaer er det en fordel, men det er ikke et krav. Det er også en fordel, at du har interesse for sikkerhed, men du behøver ikke være ekspert i kryptografi, da sådanne eksperter allerede findes hos Sepior.

Du trives med ansvar, lægger vægt på høj kvalitet, er vant til at træffe selvstændige beslutninger, og du sikrer at dine opgaver kommer i mål.

Du tilbydes

En enestående mulighed med nyudviklingen af denne applikation til kryptovalutaer. Du bliver en del af et spændende fagligt udviklingsmiljø med meget kompetente kollegaer, hvor du vil få mulighed for at arbejde på forskellige projekter over tid.

Der tilbydes en konkurrencedygtig løn og benefits (telefon, internet, fitness og frokostordning). Fri parkering i Navitas, Aarhus.

Sepiors udviklingsafdeling er beliggende i Navitas på Aarhus Havn. Læs mere på https://sepior.com/

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning, CV og eksamenspapirer snarest muligt.

Gem job