Senior udvikler til WorkZone

Søger du en mulighed for at udfolde dit talent på Danmarks største IT-legeplads sammen med mere end 3000 kollegaer? Vil du med om bag scenen og arbejde med et produkt, der bruges af hundredtusinder af brugere i det offentlige og private? Du har nu chancen for at blive vores nye Senior udvikler til produktudvikling og gøre vores produkter endnu bedre. 

Workzone er en ledende dansk Enterpise Information Management System (EIM) platform, som udvikles i Danmark og Polen. WorkZone er et modent og komplekst produkt, som har været ude hos kunderne i mere end 30 år. Vi er syv produkt-teams, som alle har en balance mellem specifikke områder og arbejde tværfunktionelt. Opgavefordelingen vil være nye features/produkt udvikling (40%), support/incident (30%) og planlagt vedligehold såsom optimere byggejobs, refactoring (30%). Hvert team, inklusiv dit, har en Produkt Owner og fuldtids Scrum Master.

Du skal arbejde på vores produkt og dette produkt bruges af mange forskellige kunder – både i forskellige konfigurationer hos kunderne eller i vores cloud. Kvalitet og grundighed er derfor vigtige dyder. Teamet er i høj grad selvbestemmende og I finder sammen ud af hvad der bedst passer hos jer. I skal bruge hinandens styrker for sammen at finde og give mest værdi for vores kunder.

Om jobbet

Vi har ikke bestemte kasser til folk, men vi finder den bedste måde at bruge hinanden på. Det vil betyde du vil arbejde med backend i .Net, frontend (JS, TypeScript, Angular, React), lave automatiske test, forstå kundens behov og omsætte det til vores produkt, have dialog med incident-holdet for at sikre at kunderne kan bruge vores produkt. Vi forventer ikke du er verdensmestre til det hele, men du vil have dine styrker og få ansvarsområder over tid i samarbejde med det øvrige team. 

Vi bruger scrum med daglige morgenmøder, planlægning, demo osv. Selvom vi er mange om at udvikle produktet, prøver vi at være der hvor værdi skabes – nemlig på forretningsforståelse, produktudvikling og sikre fornuftig brug hos kunderne. Vi bruger mindre tid på lange dokumenter og lange proces ceremonier – på det punkt er vi pragmatiske og operationelle. Teamet du skal være en del af, er alle meget erfarne, klar til at hjælpe dig og brænder for produktet.

Om dig

Vi forventer ikke, at du er en enhjørning – det vigtigste er, at du synes det er sjovt at kode, har lyst til at lære og være en del af et team og samarbejde på tværs af teams og kompetencer. Du er nysgerrig og trives i et miljø hvor vi er virkelig glade for vores produkt. Da Workzone udvikles i både Danmark og Polen må du forvente at arbejde i et multinationalt set-up, hvorfor begrænset rejseaktivitet kan opstå

Det er en fordel, at du har erfaring med at arbejde med et komplekst produkt. Sikre god kvalitet og er en god håndværker. Du skal kunne fungere i et selvstyrende team og være med til at drive den tekniske agenda på tværs af vores mange teams. Du skal kunne sige nej til ting som du ved ikke kan lade sig gøre – fremfor at prøve og skuffe undervejs. Du ikke være bange for at komme med forslag til forbedringer og fremvise initiativ. Vi har en åben kultur med plads til at sige sin mening og kritisere, når behovet opstår. Din lokation vil være på vores kontor i Ballerup og hjemmefra.

Vi forventer, at du kan sige ja til de fleste af nedenstående kompetencer:

  • Uddannelse som datamatiker, ingeniør el.lign.
  • Stærke udviklingskompetencer inden for .Net
  • Erfaring med Cloud, Kubernes, containers og tilhørende teknologier 
  • Erfaring med C++, SQL, Oracle  
  • Erfaring med HTML, Javascript med Angular, JQuery, og React
  • Erfaring med EIM/ESDH/ECM domænet

 Vil du vide mere?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt Morten Enevoldsen på tlf 93 84 34 84 eller mye@kmd.dk.

Vi holder løbende samtaler så send din ansøgning hurtigst muligt. 

Arbejdet i Workzone og KMD

Som udvikler i Workzone bliver du en del af produktudviklingsafdelingen for Workzone, som hver dag arbejder på at skabe en fantastisk EIM platform. 

Du bliver samtidig en del af KMD’s RnD division, hvor de fleste af KMD’s produkter bliver udviklet fra, og her vil du også have mulighed for at netværke og samarbejde med et hav af andre af talentfulde og nysgerrige mennesker.

I KMD mener vi, at god kommunikation og samarbejde er nøglen til succes. Vi arbejder hårdt på at udvikle og implementere innovative løsninger, der gør en forskel for samfundet og for danske borgere. Kunden er altid i fokus i vores stræben efter at levere meningsfuldt og effektivt arbejde.

Siden 2019 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. kr. og 3200 ansatte i hele Danmark, Sverige, Norge og Polen.
Da KMD er en stor og forskelligartet organisation, kan vi tilbyde mange forskellige karrieremuligheder, og som medarbejder i KMD får du et stort netværk af dygtige kollegaer.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.


KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job