Senior BI-udvikler med fingeren på den tek­no­lo­gi­ske puls


Vi søger

En senior BI-udvikler, der ikke alene kan sit kram, men som også har skyen som sit andet hjem. Én som læser op på de nyeste teknologier, imens morgenmaden indtages, og som samtidig kan navigere i kildesystemer, der ikke nødvendigvis blev udviklet i går. Hvis du tilmed kan lære fra dig og tale med forretningen om dens til tider komplicerede behov for anvendelse af data, er det et stort plus.

Da talent ikke kommer med tiden, er det ikke et krav, at du som minimum har 2-3 års erfaring med BI-udvikling. Men vi vurderer alligevel, at det vil være en fordel. Måske er du uddannet datalog, matematiker, økonom eller noget, der ligner. Måske har du allerede erfaring fra en lignende stilling et andet sted i den finansielle sektor eller som konsulent med beslægtede udviklingsopgaver. I hvert fald har du ambitioner og vilje til at fortsætte din tekniske udvikling sammen med resten af IT-udviklingsteamet i KommuneKredit.

Arbejdet

Består af både nyudvikling samt drift af vores Azure-baserede datavarehus. Udviklingsopgaverne kommer fra hele huset, som i øvrigt vrimler med ihærdige dataforbrugere, og driftsopgaverne kommer af sig selv – som den slags gør. Du vil indgå i et team af super dygtige udviklere. Så forventningerne til dig og din kunnen er høje, men omvendt er hjælpen og sparringen aldrig længere end et Teams-kald væk.

Eksempler på BI-relaterede udtryk som vi forventer, at du kender alt til – eller du som minimum er ivrig efter at lære – kan nævnes SQL, Analysis Services, Data Factory, Report Builder, Power BI, Power Apps, Power Automate og Azure Synapse. Bare for at nævne de mest væsentlige. Hvis du derimod er mere vant til at forholde dig til akronymer såsom SSAS, SSIS, SSRS og SSMS, og hvis du umiddelbart trives bedre i en database on-prem end oppe i skyen, har du stadig et godt udgangspunkt. Men vær forberedt på, at du kommer til at rykke dig både fagligt og teknologisk.

Vi tilbyder

En arbejdsplads, der ligger 1-2 minutters gang fra Nørreport Station, fantastiske kollegaer og et rigtig godt arbejdsmiljø. Herudover tilbyder vi gode muligheder for træning og efteruddannelse samt en række personalegoder såsom en høj arbejdsgiverbetalt pensionsordning, sundhedsforsikring, 6 ugers ferie, en række betalte kutymefridage, forhøjet ferietillæg, kantine med egen kok og massageordning.

En fremtid i KommuneKredit

Som medarbejder i KommuneKredit får du et fagligt udfordrende job med ansvar og indflydelse i en mindre organisation med kort vej til beslutningerne. Du bliver en del af en organisation, hvor vi bringer vores forskellige fagligheder i spil og spiller hinanden gode.

Vores kontor på Kultorvet i hjertet af København danner den primære ramme om vores hverdag, men vi afprøver for tiden en ny fleksibel arbejdsform, hvor vi forsøger at finde en god balance mellem at arbejde fra kontoret og arbejde hjemmefra. Vi er herudover fleksible i forhold til at få arbejdstid og privatliv til at gå op i en højere enhed.

Er du interesseret?

Kan du se dig selv i rollen som Senior BI-udvikler hos os, så send din ansøgning og CV via linket nederst. Vi holder samtaler løbende, og ansættelsestidspunkt vil være snarest muligt. Så vent ikke med at sende din ansøgning.

Vil du vide mere om jobbet eller KommuneKredit, kan du kontakte IT-projekt og Digitaliseringschef Jesper Hede på mobil 21 75 22 26 eller sende en mail til jhe@kommunekredit.dk


Om KommuneKredit

KommuneKredit er kommunernes og regionernes kreditforening. I mere end 120 år har vi været bindeleddet mellem global finansiering og kommunale og regionale udlån i Danmark. På den måde har vi været med til at understøtte udviklingen af det, vi i dag kender som det danske velfærdssamfund.

KommuneKredit er grundlagt som en forening, hvor medlemmerne – de danske kommuner og regioner – hæfter solidarisk for vores forpligtelser. KommuneKredit skal ikke give overskud, og vi låner penge ud på lige vilkår for alle vores kunder, uanset postnummer.

Du kan læse mere om os på www.kommunekredit.dk eller på LinkedIn

Gem job