HR Student Assistant


Er du studerende og brænder for at få et forspring på din karriere, sætter du en ære i at levere arbejde af høj kvalitet, og har du lyst til at tage ansvar for en bred vifte af administrative og koordinerende HR-opgaver? Så er du måske den HR Student Assistant, vi lige nu søger til vores HR team i Capgemini.

Indgå i et stærkt netværk af eksperter

Capgemini er en førende, global teknologi- og rådgivningspartner. I Danmark har Capgemini mere end 300 medarbejdere, der hjælper kunderne med rådgivning, strategi- og teknologiudvikling samt effektiv it-drift. Globalt beskæftiger Capgemini Gruppen 290.000 medarbejdere i 50 lande. Med mere end 50 års erfaring og en dyb industrispecifik ekspertise er Capgemini en betroet partner for kunder, der vil indfri deres forretningsambitioner via digital teknologi, software, cloud, data science og AI. Capgemini Gruppen omsatte i 2020 for 16 mia. Euro.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Udarbejdelse af kontrakter og diverse ansættelsesretlige dokumenter
 • Håndtering af HR-relaterede spørgsmål fra medarbejdere
 • Support i forbindelse med udvikling af medarbejderes kompetencer, herunder kvalitetssikring af Performance Management Processen
 • Eksekvering af små og store projekter relateret til Engagement
 • Arbejde med HR Analytics, rapporter og masterdata

Afhængig af din profil og interesse vil du få mulighed for at stifte bekendtskab med hele HR-paletten i varierende omfang, samtidig med, at du selvstændigt vil få ansvar for specifikke processer/opgaver.

Bliv vores nye kollega

Som person er du ansvarsfuld, servicemindet, kvalitetsbevidst og en teamplayer, der både er klar på nye udfordringer og rutinepræget arbejde. Du trives som en del af en omskiftelig hverdag i en travl afdeling, hvor du mestrer, at have mange bolde i luften samtidig med, at du bevarer øje for detaljen. Herudover forestiller vi os, at du:

 • Er i gang med at læse en videregående universitetsuddannelse og har lyst til at bruge dine kompetencer inden for HR området
 • Er velformuleret og flydende på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt
 • Har mulighed for at arbejde ca. 15 timer om ugen ved siden af dit studie
 • Er selvstændig, servicemindet og har mod på at kaste dig ud i udfordrende opgaver - altid med støtte fra dine kollegaer
 • Besidder en høj datadisciplin og arbejder struktureret og koordineret
 • Har nemt ved at sætte dig ind i nye IT-systemer og generelt har en god IT-forståelse

Vi tilbyder dig

En ansættelse som kan være med til at kickstarte din karriere inden for HR.

Hos Capgemini lægger vi stor vægt på selvstændighed og initiativ, så denne rette profil vil hurtigt få tildelt stort ansvar og fuld ejerskab over egne opgaver/processer. Vi tilbyder selvfølgelig den nødvendige sparring og support - vi forventer ikke du ved alt på forhånd, men at du har lyst til at du har en naturlig nysgerrig på nye områder, samt en lyst til at udfordre dig selv.

Derudover tilbyder vi et dejligt kollegaskab med søde og kompetente kollegaer med god plads til vidensdeling og sparring, hvor du kommer til at opleve rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Pt består teamet af en HRBP og en studenter medhjælper, samt support fra nordiske HR funktioner. Derudover har vi har tæt samarbejde med payroll og rekruttering.

Vi vil løbende screene og indkalde til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt - senest 30. september.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job