It-arkitekt


- med teknisk baggrund og erfaring som it-udvikler

Vores kunde Lakeside oplever en stigende efterspørgsel på uvildig rådgivning og kundevendt ekspertstøtte til it- og digitaliseringsprojekter.

Vi søger derfor endnu en dygtig it-arkitekt med en teknisk baggrund og længere erfaring med systemintegration og systemudvikling til dem.

Lakeside er en uafhængig og uvildig leverandør af rådgivning og ekspertstøtte til kunder, der gennemfører digitaliseringsprojekter. Deres ydelser er især rettet mod ledere, projekt- og programledere af digitaliseringsinitiativer og projektorganisationer generelt, hvor de støtter kunder og aftagersiden, så de er bedre klædt på til at levere en ligeværdig sparring og styrring i forhold til leverandører og øvrige samarbejdspartnere.

Du får et udfordrende job, hvor du kommer til at arbejde med et bredt spektrum af opgaver som it-arkitekt. Du skal tilrettelægge og udarbejde it-arkitektur på forskellige abstraktionsniveauer, udarbejde analyser, vurderinger og anbefalinger i relation til it-projekter samt støtte og rådgive kunde-siden. Ofte i en rolle som betroet bisidder eller ”bygherrerådgiver”. Dine evner til at analysere, rådgive om og især kommunikere tekniske temaer og emner skal være solide, idet beslutningstagere skal kunne forstå og tage vigtige beslutninger på baggrund af dit arbejde.

Faglige kvalifikationer vi helst ser

  • Du har en lang videregående og relevant it-uddannelse som fx datalog eller civilingeniør. Du er måske Lead Developer med arkitektur-ansvar eller teknisk projektleder, og har minimum nogle års erfaring i denne rolle. Du sidder måske lige nu på leverandør-siden og har lyst til at se verdenen fra kunde- og bestillerens side af bordet.
  • Det er et krav, at du har erfaring med komplekse it-systemer, og at du mestrer at kommunikere og formidle komplekse problemstillinger i skrift og tale. Også på engelsk – thank you.
  • Du skal kunne arbejde metodisk og med en skarp, analytisk kant. Hos Lakeside lever de af skarpe arkitektur-analyser og gode, begrundede råd.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med enterprise-arkitektur som disciplin og med projektledelse. Der lægges vægt på formelle kompetencer, så måske har du fx en TOGAF eller Archimate certificering. Eller du har lyst til at tage én – så gi'r de.

Personlige egenskaber vi lægger vægt på

  • Du er udadvendt og mestrer at skabe tillid og troværdighed omkring din person, dine forslag og løsninger.
  • Du er samarbejdsorienteret med en positiv tilgang og fokuseret på tjenstvilligt at finde løsninger på kundens problemer.
  • Du er kvalitetsbevidst, men evner også begrænsningens kunst. Du ved fx hvornår dit produkt er ”godt nok”.
  • Du er som kollega lyttende, rummelig og en loyal teamplayer. Hos Lakeside løser de næsten altid opgaver i teams, det er vigtigt du ved, hvornår der ikke skal siges noget, og på den anden side ved, hvornår dine kompetencer skal spilles ind i samarbejdet.

Du tilbydes

En spændende stilling med masser af faglige udfordringer i en virksomhed med en flad organisation. Du får i langt de fleste tilfælde stor indflydelse på opgavernes løsning og tilrettelæggelse og en arbejdsplads hvor de formelle roller ikke fylder meget i hverdagen.

Lakeside har stor indflydelse på udviklingen og fremdriften i nogle meget prominente initiativer blandt offentlige og private aktører, så hvis du ønsker at gøre en reel forskel med din indsats, så er Lakeside den rette virksomhed for dig.

Du tilbydes gode udviklingsmuligheder, gode vilkår for videreuddannelse, en attraktiv lønpakke som inkluderer månedlig overskudsdeling, sundhedsforsikring, betalt frokostpause, fleksible mødetider, m.m.

Lakeside holder til på Marselisborg Lystbådehavn i inspirerende lokaler. En placering der gør dem glade, nemme at komme til, og man kan parkere sin bil foran hoveddøren.

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Vil du vide mere?

Dorte Pape
+45 3160 9365
dp@bloom.dk

Gem job