Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Ty­pe­script & Javacript udvikler søges - en ar­bejds­plads hvor du har lyst til at blive hængende

Kunne du tænke dig at være en del af et talentfuldt og nytænkende hold, hvor der både er plads til dine gode idéer, din udvikling og de nyeste softwaretrends?

”Når du starter her, kan du roligt regne med at blive dygtigere meget hurtigt. Du får nemlig en stor variation i dine arbejdsopgaver, da vi leverer løsninger til forskellige kunder og investerer tid og penge i egen tooling,” fortæller CEO Jacob Schmidt Madsen.

Velkommen indenfor

Webnuts er en virksomhed med speciale i udvikling af unikke hjemmesider, webapplikationer og services. Vi realiserer gode idéer og har et hav af brancher repræsenteret på kundelisten – fra større virksomheder i Danmarks top-100 til startups og offentlige institutioner.

Nysgerrig på, hvilke løsninger vi har lavet og hvad du kan komme til at arbejde med?

Læs mere her!

Du får 6 dygtige kolleger, som sidder klar til dig med branchens bedste udstyr, en ledig kontorstol og masser af highfives på vores kontor i hjertet af Aarhus. Her har vi også respekt for familieforhold og fritid – og du bestemmer selv, hvor mange dage du vil arbejde på kontoret og hjemmefra.

Du programmerer og bygger fremtidens webløsninger

Som vores nye kollega får du plads i et agilt innovationsmiljø, hvor anerkendelse og samarbejde er i højsædet. Her programmerer du cutting-edge-løsninger med de nyeste browser- og webteknologier og bygger React-komponenter, services og integrerer dem. Herudover bliver du lynhurtigt ekspert i vores interne tooling og frameworks, som vi bl.a. anvender til automatisk codegen af service-hooks og komponenter.

Og så får du mulighed for at jagte drømmen om rene funktionelle og uendeligt skalérbare løsninger. Vores fokus er altid isolering af side-effects. Herudover samarbejder vi dagligt på tværs af opgaver med kodereview, forslag og konstruktiv kritik. Og vi viser hinanden stor tillid – for vi ønsker alle det samme og betragter læring som en naturlig del af vores arbejdsliv.

I takt med dit kendskab og erfaring vokser, kan du også hurtigt få mere ansvar og arbejde med alle typer opgaver og løsninger.

En arbejdsplads, hvor du har lyst til at blive hængende

Hos Webnuts er vi både kolleger og kammerater. Det mærker du hurtigt i din nye hverdag, hvor du både har det sjovt og bliver udfordret dagligt, ligesom du helt naturligt vokser i rollen og har fleksibiliteten til at planlægge din egen tid.

Og når vi skal hygge os sammen udenfor kontoret, står den på både grillaftener, biografture og quizaftener. Læs mere om alle de goder, du kan glæde dig til lige her. Vi kan afsløre, at der bestemt ikke er sparet på noget. Her er det nemlig kun det bedste, der er godt nok.

Er du vores næste Webnut?

  • Du har en bachelor- eller kandidatuddannelse som fx ingeniør, datamatiker eller i datalogi.
  • Du har et par års erfaring med programmering og kan bygge React-komponenter og -applikationer.
  • Du har erfaring med JavaScript, TypeScript, HTML, CSS og unit testing med frameworks som fx Jest.
  • Du har det som blommen i et æg, når du arbejder i et miljø, hvor vi er både uformelle, humoristiske og seriøse på samme tid.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Hæv barren sammen med os – søg i dag!

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74.

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt – hellere i dag end i morgen. Vi indkalder til samtaler løbende.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på det helt rigtige udviklertalent.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kontaktperson

Senior IT-rekrutteringskonsulent
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job