Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

2 junior softwa­re­ud­vik­le­re

Er du nyuddannet eller i starten af din karriere, og elsker du at kode?

For den nyuddannede er det her den ultimative karrieremulighed i forhold til at skrive helt nye teknologier og kompetencer på CV’et. Du arbejder med både simple og komplicerede kodeopgaver, og vi er et meget stærkt team, der er gode til at lære fra os,” fortæller IT Manager Jakob Hegerlund.

En professionel virksomhed med plads til dig

Link Logistics er en innovativ virksomhed i rivende udvikling. Vi beskæftiger os med salg af transportløsninger til alle typer virksomheder, og vi er en af de ledende aktører på markedet for kurértransport.

Vi byder dig velkommen i en dynamisk danskejet virksomhed. Vi er en global organisation med kontorer i Danmark, Sverige, Norge og USA.

Vores ca. 170 engagerede fuldtidsansatte lægger alle vægt på høj kundetilfredshed. Du bliver en del af vores it-afdeling i Brøndby, hvor du bliver en del af et team med 8 dygtige udviklere med forskellige kernekompetencer, som alle holder af god faglig sparring og godt kollegaskab.

Nyudvikling og indflydelse på vores kernesystemer

Som udvikler hjælper du med at nyudvikle, vedligeholde og drifte vores centrale it-systemer. Mere konkret kommer du til at udvikle de kernesystemer, der er fundamentet for vores forretning og fremtid. Lige i øjeblikket er vi i gang med at lave nye API-gateways og udvikle integrationer til vores transportører rundt omkring i verden.

Du kan også se frem til at udvikle i vores egenudviklede systemer, såsom terminalsystemer, disponeringssystemer, bookingsider og hjemmesider. Derfor kommer du til at have rig mulighed for at påvirke og have indflydelse på hvordan vi gør tingene i fremtiden. Du kommer til at have berøring med en række forskellige kodesprog, og du kommer ind over alle facetter af udviklingen, fra applikationer til infrastruktur, kommunikation og integrationer.

Udvikl dig fagligt og personligt blandt dygtige kolleger

Du får en stejl læringskurve, men vi sørger selvfølgelig for, at du får den hjælp, du har brug for. Og på sigt understøtter vi din udvikling med relevante kurser, uddannelser og lignende.

”Du bliver hjulpet rigtig godt i gang, og der er al den hjælp at hente, som du skal bruge. Og her findes der ikke dumme spørgsmål.” – Jakob

Er du klar til at gøre karriere og lære nye teknologier?

  • Du har en relevant it-uddannelse, og du behøver ikke være verdensmester i forskellige teknologier, det skal vi nok sørge for, at du bliver.
  • Det kan være, at du er nyuddannet eller ved at færdiggøre dine studier, men du kan også sagtens have nogle års erfaring.
  • Du har enten interesse for backend- eller frontend-teknologier som eksempelvis Python, C#, API, Django, CSS, jQuery eller lignende. Men det vigtigste er, at du har lyst til at udvikle dig, og du har gåpåmod.
  • Du taler og skriver både dansk og engelsk.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74. Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Senior IT-rekrutteringskonsulent
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job