PHP-udvikler

- til videreudvikling af vores interne e-learningsystem 

Pharma Nord, Vejle

Pharma Nord er i gang med at videreudvikle en PHP/SQL-baseret e-learningplatform, der bruges i forbindelse med intern uddannelse af medarbejdere. Vi søger derfor en erfaren PHP-programmør, der skal være med til at vedligeholde og videreudvikle platformen således, at den er mere optimal og brugervenlig.

Om stillingen

Du vil primært komme til at arbejde med PHP, CSS, Ajax, Javascript, Oracle og MySQL på et Yii framework. Dine opgaver vil primært være at deltage i videreudvikling af koncernens e-learningsystem, hvor du bl.a. skal lave nye funktioner til platformen samt rette og forbedre de eksisterende.

Derudover vil du være aktiv deltager i virksomhedens øvrige forretningsprocesser, så IT-afdelingen i sin helhed kan understøtte koncernens ønsker om en øget rapporteringshastighed og flere funktionaliteter. Med andre ord, du kommer til at være en del af projekter fra udarbejdelsen af de første kravspecifikationer til implementering hos brugerne.

Kvalifikationer

Pharma Nords e-learningplatform er et samarbejdsprojekt mellem vores IT-, Web- og Marketingafdelinger. Vores nye PHP-programmør kommer derfor til  at være i kontakt med kollegaer på tværs af afdelinger samt fra vores datterselskaber. Det er derfor vigtigt, at du er udadvendt, god til at samarbejde og yderst løsningsorienteret.  

Kendskab til følgende teknologier er en fordel:

  • Objektorienteret analyse, design og udvikling i PHP
  • HTML, CSS, JavaScript, Yii
  • MySQL, Oracle
  • Linux, Subversion

Vi tilbyder

  • Et job i en dynamisk, international virksomhed med et godt og positivt arbejdsmiljø.
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder med mulighed for tværfagligt samarbejde.
  • Stor berøringsflade i en organisation med mange dygtige kolleger.
  • Mulighed for at præge dine arbejdsopgaver.
  • Lækker frugt- og frokostordning.
  • Sundhedsforsikring.

Ansøgning og kontaktoplysninger

Ansøgning samt CV sendes til itjob@pharmanord.com senest den 15. november. Husk at skrive "PHP-udvikler" i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Direktør Jan Løvheim, tlf. 7585 7400.
Samtaler afholdes løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.

Gem job