GIS-as­si­sten­ter til di­gi­ta­li­se­rings­pro­jekt (tids­be­græn­set stilling)


Har du erfaring med - og lyst til at arbejde med GIS, geodata og anlægstegninger? Så er du den, vi leder efter til vores spændende digitaliseringsprojekt.

I Banedata, der hører under sektionen Asset Management, søger vi flere dygtige assistenter, der kan bidrage til at digitalisere vores anlægstegninger, så vi i fremtiden kan administrere vores ledningsinformationer som GIS-data.

I Banedata er vi gået i gang med et digitaliseringsprojekt, hvor alle vores ledningstegninger skal konverteres til geodata. I fremtiden skal vi kunne udveksle vores ledningsdata digitalt og automatisk som GIS-objekter. Dette forudsætter, at vi senest medio 2023 har konverteret alle vores ledningstegninger til vektorer i GIS.

Som en del af projektet, skal vi gennemføre dels en georeferering og dels en vektorisering af filerne, så de kan lægges i vores geodatabase. Det er her vores GIS-assistenter vil spille en vigtig rolle. Som GIS-assistent kommer du til at være en del af projektorganisationen, der også vil bestå af en projektleder og flere andre assistenter. Der vil være flere forskellige opgaver, der skal håndteres. Du vil skulle bidrage til georeferering af tegningerne, så de kommer til at ligge geografisk korrekt. Du vil også skulle bidrage til vektorisering af tegningerne – dels helt manuelt og dels i forbindelse med en semiautomatisk vektorisering. Vi søger derfor dig, der har styr på geografien og er en dygtig detaljeorienteret og struktureret medarbejder.

I rollen som GIS- Assistent …

Du får en dynamisk hverdag med udfordrende opgaver og ansvar fra første dag, du starter. Det er derfor vigtigt for os, at du har erfaring med geografiske informationssystemer og har flair for de geografiske processer samt at du kan ’læse’ og forstå en teknisk tegning. Hvis du har erfaring med anlægstegninger, er dette en fordel. 

For at trives- og få succes i stillingen, er det vigtigt, at du arbejder selvstændigt og struktureret, og at du sætter en ære i at sikre kvaliteten og validiteten af vores data. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.

Lidt om dig

Du er systematisk i dit arbejde og har flair for at betjene forskellige IT-systemer såsom GIS (Geografisk informationssystem) – f.eks. ArcGIS samt Office pakken, ProArc (vores tegningsarkiv).

Som person er du udadvendt og god til at sammenarbejde. Du er løsningsorienteret, struktureret og har blik for detaljen. Samtidig er du god til at skabe netværk, og det er vigtigt, at du er i stand til at kommunikere med en bred vifte af faglige og tekniske profiler.

Du arbejder både selvstændigt og gerne i samarbejde med andre i projektteamet og kan desuden agere professionelt og serviceminded i en travl hverdag, da vi har en stram deadline på projektet. Du er ikke bange for at spørge om hjælp og heller ikke bleg for at hjælpe andre. Du behersker dansk i skrift og tale.

Vi tilbyder

Du vil blive en vigtig medspiller i vores, Team Banedata i området Asset Management. Den ledige stilling er på vores nye domicil i Ringsted, Godsbanevej 2, der ligger bekvemt ’på’ Ringsted Station.

Team Banedata har ansvaret for, at Banedanmarks samlede tekniske data er overskuelige, opdaterede og til rådighed for interessenter både internt og eksternt. En af teamets kerneopgaver er at sikre udviklingen af og varetage ejerskabet til Banedanmarks Asset Management System. Team Banedata består af 28 medarbejdere, der alle refererer til teamlederen.

Derudover tilbyder vi:

  • En spændende og udfordrende hverdag med fleksible arbejdstider og frihed under ansvar
  • Samarbejde og sparring med engagerede og dygtige kolleger
  • Arbejdstiden er 37 timer om ugen inkl. frokost.

Hvis du kan genkende dig selv i det ovenstående, er du på rette spor.

Løn

Du ansættes i forhold til gældende overenskomst og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder i Banedata, Pia Walmod-Larsen på telefon 41 77 36 91. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 10-10-2021.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg jobbet her” og følger instruktionerne.

Der er tale om en midlertidig ansættelse på 18 måneder

Gem job